VELO Vrouwen 1 naar Arnemuiden

18 juni 2017

Vrijdag 26 mei was het zover; VELO vrouwen 1 vertrok naar Arnemuiden voor een weekend vol teambuilding, Radler en ook een beetje voetbal. Om 1 uur s ’middags moest iedereen aanwezig zijn, zodat we om half 2 konden vertrekken. Ondanks de voor sommigen vervroegde verzameltijd, zodat we zeker wisten dat we om half 2 weg konden, duurde het nog even voor we compleet waren. Nadat iedereen aanwezig was en alle bagage in de aanhanger zat (zelfs het kingsize-slaapmatje van Tessa) gingen we vol goede moed en veel zonnebrand richting Arnemuiden. Ruim op tijd kwamen we aan bij onze prachtige accommodatie; een scoutinggebouw met vlak ernaast een mooi voetbalveld.

Alle spullen werden uitgepakt en na het nuttige van een lichte meegebrachte nasi/macaroni (bedankt Corinne en Bianca), gingen we op de gehuurde fietsen met de hele groep op weg naar het toernooi. Het was mooi weer en we begonnen meteen op hoog niveau tegen het ‘Zeeuwse Mixteam’. Na een 1-0 voorsprong eindigde de wedstrijd helaas ondanks een goed potje voetbal in een 1-2 verlies.
Dit doelpunt tegen het Zeeuws Mixteam bleef helaas het enige doelpunt en we werden eerste van onder. Tussen de wedstrijden door was er ook een Wipe-Out competitie en daar presteerde het Vrouwen 1 team beter. We werden 2e in de poule, net 3 seconden langzamer dan het eerste team.

Tevreden werd er nog een teamfoto gemaakt en bij de prijsuitreiking bleek dat we de sportiviteitsprijs hadden gewonnen. Na wat mooie foto’s met de beker was het tijd voor waar wij die avond wél het beste in waren: de derde helft! De coach sleepte ook nog even een prachtige prijs in de wacht door wat lootjes te kopen voor het goede doel en het feest kon beginnen. De derde helft was zeker voor ons en na een mooie avond gingen we op de fiets terug naar het scouting-gebouw.

De volgende dag werden we vroeg gewekt door het mooie geluid van een bezem tegen een rolluik.
Na een lekker ontbijt gingen we op de fiets richting het survival-complex en daar hebben de middag gevuld met boogschieten, een touwparcours en een kano-tocht, wat gesponsord was door Cactuskwekerij vd Linden BV.

Na de fietstocht terug stond er een barbecue van Ronald op de planning en had Aad een leuke PubQuiz in elkaar gezet. De PubQuiz bestond uit 5 verschillende categorieën en iedereen ging voor de hoofdprijs. Er kwamen vragen voorbij over het Abe Lenstra-stadion, over Bungalows & een al dan niet bijbehorende trap en nog veel meer onderwerpen. Een paar uur later en veel creatieve antwoorden verder was de quiz afgelopen en werd de uitslag bekend gemaakt.

Tot slot vond er nog een klassiek MacDonalds bezoekje op de fiets plaats en toen iedereen weer veilig onder de dekens lag, sloot Priscilla de avond af met wat mooie anekdotes.

De volgende dag (toen alle fietssleutels weer gevonden waren) werden de fietsen opgehaald, alle spullen ingepakt en werd het weekend afgesloten met een lunch in het mooie Middelburg. Na wat sightseeing en flink wat culturele foto’s gingen we om half 3 weer richting Wateringen en waren we om vier uur weer in het mooie Westland.

Wij willen namens de hele groep ook CM-staal, Club van 110, ElektroActief bedanken hun financiële bijdrage en ook iedereen die meegeholpen heeft ter voorbereiding voor het weekend en in het bijzonder Henk, Aad & Ronald voor het meegaan. Ook willen we de coach, trainers en ouders bedanken voor alle andere activiteiten en de support; dankzij jullie was het weer een topseizoen!!!

Geschreven door: Merle.

Bericht geplaatst door: Louis

Foto's

VELO Vrouwen 1 naar Arnemuiden

Vrouwen 1 had een gezellig weekend in Arnemuiden