Clubnieuws

Afdrukken

Xcelsior Sport aanwezig op VELO

Xcelsior sport is aanwezig tijdens de seizoenstart van VENECO VELO Handbal. 

Maandag 29 Augustus vanaf 19.00 uur zal Xcelsior sport aanwezig zijn op ons complex voor de verkoop van handbalschoenen en accessoires. (kniebeschermers, ballen, shirts etc). Zij nemen verschillende merken mee naar de vereniging waaronder Mizuno en Asics. Mogelijkheid is er om ze te passen, eventueel te bestellen of gelijk mee te nemen. Tijdens de verkoop op Velo geldt op de handbalschoenen een korting van 20% op je eerste paar sportschoenen.

Het is mogelijk op locatie te pinnen. 

Ook is Xcelsior aanwezig om advies te kunnen geven bij blessures en / of andere vragen. 

Daarnaast doneert Exelsior Sport per verkocht paar sportschoenen op deze avond €2,50 aan de VENECO VELO clubkas.

Heb je dus nieuwe schoenen nodig of wellicht een 2e paar kom dan maandag langs.

Afdrukken

Nieuw tijdperk Velonieuws

Een nieuw tijdperk voor het VELO Nieuws

De laatste jaren is het VELO Nieuws gecombineerd geweest met de Wateringse Krant in de vorm van een kantelkrant. Nu breekt een nieuw tijdperk aan: vanaf volgende week ontvangt u de Wateringse Krant met daarin opgenomen twee pagina’s met informatie van OMNI Vereniging VELO in Wateringen.

Het VELO Nieuws is al 71 jaar dé krant voor VELO. In dit medium worden de aankondigingen en verslagen van wedstrijden vermeld, met daarnaast algemene informatie over de vereniging en over alles wat zich afspeelt in en om Wateringen. Enige tijd geleden is er een splitsing gekomen in de vorm van een kantelkrant: aan de ene kant het VELO Nieuws met het sportnieuws aangeleverd door de afdelingen van VELO, en aan de andere kant de Wateringse Krant met het algemene nieuws aangeleverd door Geraldine Mars namens West Media, de uitgever van de krant. Gerard van Meurs, voorzitter van het bestuur van de OMNI, blikt terug op het begin van het VELO Nieuws: “De krant is ontstaan vlak na de Tweede Wereldoorlog. In 1945 werd het een zelfstandige krant. Zo’n lange historie kent het dus al. Veel mensen zijn vergroeid met het VELO Nieuws. Het is altijd een uniek dorpsblad met advertenties van winkeliers geweest. Het VELO Nieuws is door de jaren heen kleiner geworden en gaat nu veranderen: het wordt de Wateringse Krant met daarin opgenomen twee pagina’s van VELO.”

Achtergrondverhalen

De berichtgeving van VELO gaat nu ook veranderen. “Informatie over tijden van wedstrijden en verslagen worden in het vervolg onder meer doorgegeven op de site www.velo.nl en via Twitter en Facebook. Op de twee VELO-pagina’s komen meer achtergrondverhalen, bijvoorbeeld over een team of lid of een bijzondere prestatie van een van de vele sportafdelingen bij VELO. Wij realiseren ons dat de mensen, die verstoken zijn van internet, het wedstrijdprogramma niet meer te zien krijgen. Dat vinden we jammer, maar het is belangrijk dat er een gezonde exploitatie aan de krant ten grondslag blijft liggen. En wij zijn bijzonder blij dat West Media ons wekelijks twee pagina’s schenkt zodat wij informatie over VELO kunnen blijven geven.”

Succes

Gerard ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. “Ik ga er zonder meer vanuit dat de mensen die VELO een warm hart toedragen de Wateringse Krant en de VELO-pagina’s blijven lezen en hun betrokkenheid bij de vereniging blijven behouden. Ik wens Geraldine Mars met haar nieuwsgaring en West Media met de opmaak en het verder ontwikkelen van het format van de Wateringse Krant veel succes. En natuurlijk wens ik ook de mensen die namens VELO informatie gaan verstrekken succes bij het realiseren van aantrekkelijke en informatieve stukjes.”

Afdrukken

Oefenwedstrijden E- en F-jeugd

Op 27 augustus as. organiseert de Westlandse Handbal Denktank voor het 2 de jaar alweer oefenwedstrijdjes voor de E-jeugd en F-jeugd teams van de verenigingen uit het cluster Westland / Midden Delfland.

De E-jeugd speelt vanaf 13.30 uur bij Westlandia, op Sportpark de Hoge Bomen in Naaldwijk volgens onderstaande schema.

 

De F-jeugd speelt vanaf 10.30 uur bij ODIS, aan de Veilingweg in de Lier, onderstaand het schema.