Clubnieuws

Afdrukken

Persoon Advies, een nieuwe sponsor stelt zich voor

Persoon Advies is sinds april 2008 gevestigd in ’s-Gravenzande aan het Zandeveltplein en is vanaf 2003 actief in de administratiebranche. Vernieuwend, meedenkend en betrouwbaar zijn belangrijke waarden voor Persoon Advies. Elke ondernemer binnen het MKB is welkom. Binnen Westland is Persoon Advies voorloper op het gebied van digitaliseren van administraties. Wij laten klanten kiezen voor vernieuwing. Met de mogelijkheden van nu kunnen wij uw administratie geheel in een vertrouwde online omgeving voeren. U bepaalt hoe u onderneemt. U kunt nieuwsgierig zijn naar deze ontwikkelingen of het liever bij het vertrouwde laten.

Samen zoeken wij naar wat bij u past. Persoon Advies is laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor complexe ondernemingen. Een gedegen administratief advies en bedrijfsadvies zal u begeleiden naar een gezonde onderneming.

Samen ondernemen doet u Persoon Advies, ons team staat voor u klaar!  – www.persoonadvies.nl

 

 

Afdrukken

Vanuit de bestuurskamer

Het bestuur van VENÉCO VELO Handbal vergadert 1 keer per maand. Om u meer inzicht te geven in wat het bestuur zoal bespreekt houden wij u via deze rubriek maandelijks op de hoogte.

Bestuursvergadering maandag 12 december 2016:

  •  Verdeling (tijdelijk) van taken voorzitter en uitzetten werving nieuwe voorzitter en secretaris;
  •  Aanpassing toernooi reglement met richtlijnen geldwerving teams;
  • Eventuele competitiewijziging A seizoen 2017-2018;
  • Toepassen sanctiebeleid niet op komen dagen van ingedeelde scheidsrechters;
  • Kerstpresentjes sponsors en vrijwilligers;
Afdrukken

Westlandse Keepers Clinic

Westlandse Keepers Clinic

Vrijdag 6 januari van 16:00 tot 18:00 bij Verburch

Keepers hebben een speciale rol in het handbalspel. Hun rol vraagt aangepaste training. Omdat het bij de verenigingen altijd een uitdaging vormt dit voor de jeugd goed te organiseren, is de Westlandse Handbal Denktank 8 jaar geleden gestart met de traditie om jaarlijks een Westlandse keepersclinic te organiseren voor de jeugd in de herfstvakantie. Ook bij het Handbal College Westland is er maandelijks speciale aandacht voor keepers. Daarom wordt deze bijzondere clinic sinds 4 seizoenen gezamenlijk georganiseerd.

Klik hier en schrijf je zo snel mogelijk in