Clubnieuws

Afdrukken

Challenge Cup

 

 

Een mooie gelegenheid om tophanbal te zien

Onze buren, de handbalsters van Virto /Quintus spelen de beide Europa Cupwedstrijden in de derde ronde van de Challange Cup tegen het Bosnische ZRK Mira Prijedor in Kwintsheul. 

Het eerste duel is zaterdag 12 november en de return zondag 13 november. Beide keren is de aanvangstijd 16.00 uur en is de Eekhouthal in Kwintsheul de locatie .

Kinderen t/m 12 jr mogen gratis naar binnen, 13 t/m 18 jr €4,50 (bij 10 pers of meer) 18+ €8,00 (bij 10 pers of meer)

Heb je interesse om hier met je team naar toe te gaan, dan kan je je aanmelding (per team) doorgegeven aan je coördinator.

Wij zorgen dan dat de kaarten klaar liggen bij de ingang van de hal 

Afdrukken

Belangrijke mededeling HV Ventura

Handbalvereniging Ventura uit Schiedam, heeft op 8 oktober 2016 het nieuwe sportcomplex betrokken op het Sportpark Willem Alexander – Zoomweg 2 – 3123EP Schiedam.
Op dit complex heeft Ventura, 2 verharde handbal velden en een Sporthal.
Deze accommodatie is te bereiken via Churchillweg-Mozartlaan- Brederoweg links aanhouden, volgen naar Zoomweg, aan het einde is het Sportpark.
 
De Gemeente Schiedam – afdeling Sportzaken verbiedt echter in alle Sportzalen en Sporthallen het gebruik van alle soorten klevende middelen (HARS), en heeft alle betrokkenen zaalbeheerders opdracht gegeven, de sportactiviteit direct te staken/beëindigen bij overtreding hiervan en alle 
hieruit voortvloeiende kosten door te berekenen aan de “over tredende  partij”.
 
Volgens de NHV regels is dit toegestaan en om alle teams enigszins tegemoet te komen, hebben wij 10 nieuwe heren senioren en 10 nieuwe dames senioren ballen gekocht, om de teams die wel met klevende middelen (HARS) mogen trainen en spelen in hun thuishal, in bruikleen deze ballen ter beschikking te stellen ter voorbereiding van de wedstrijd.
 
In opdracht van het Bestuur en namens de TC van HV Ventura - Schiedam
Afdrukken

Kunstgrasvelden

Beste leden,

Naar aanleiding van de uitzending van het TV programma Zembla van afgelopen week is er in de maatschappij onrust ontstaan m.b.t. het spelen op kunstgrasvelden. 
Enkele kunstgrasvelden zijn ingestrooid met vermalen autobanden (het zogenaamde SBR).

Als bestuur willen wij u graag laten weten dat deze problematiek bij onze kunstgrashandbalvelden niet aan de orde is. Onze handbalvelden zijn ingestrooid met zand en daarop kan veilig worden getraind en gespeeld.

Hopende hiermee iedereen voldoende te hebben geïnformeerd

Het bestuur