Clubnieuws

Afdrukken

Scheidsrechters info/oefendag zondag 8 mei

Op zondag 8 mei a.s. organiseren wij een handbal-scheidsrechters dag. Deze dag is bedoeld voor iedereen die het spelregelbewijs moet behalen, maar ook voor iedereen die al fluit en nog wat bij wil leren, ouders die enthousiast zijn en het leuk vinden om te gaan fluiten en verder iedereen die interesse heeft in arbitrage bij VENECO VELO

We willen op deze dag een combinatie maken van een stukje theorie en praktijk. De aanvang is om 10.00 uur. De afsluiting van deze infodag zal afhankelijk zijn van het aantal deelnemers en teams voor de oefenwedstrijdjes maar uiterlijk om 15.00 uur.

Het doel is de spelregelkennis te vergroten en gebaren beter te beheersen zodat iedereen met enige kennis als scheidsrechter het veld kan opstappen. Maar ook een stukje angst wegnemen voor beginnende scheidsrechters, leren waar te lopen op het handbalveld en duidelijkheid verschaffen in je houding, zodat je zekerder op het veld staat en je beslissingen, beter overkomen.  Dit voorkomt veel onduidelijkheid en “gezeur” wat weer meer plezier oplevert voor de scheidsrechters.

We willen ook aantonen dat je met regelmatige begeleiding, beter wordt, zekerder en dat je wellicht op een hoger niveau wil of kan gaan fluiten.

Fluiten is echt een enorm leuke hobby, waarbij je uitgedaagd wordt om je “mannetje” te staan in deze snelle, dynamische sport.

Wat levert het op voorVENECO VELO;betere scheidsrechters, dus minder gezeur van publiek ed. maar wellicht ook scheidsrechters die wat hogerop willen komen. Minder afzeggingen doordat men niet durft, meer mensen die kunnen en willen fluiten waardoor het wat eenvoudiger wordt om op iedere wedstrijd een goede scheidsrechter in te delen. Zonder scheidsrechters hebben we geen wedstrijden!

Fluiten is echt leuk dus meld je vóór 1 mei a.s. aan o.v.v. je naam en telefoonnummer voor deze dag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot zondag 8 mei!

Scheidsrechtercommissie VENECO VELO

Afdrukken

voorbereidingen seizoen 2016/2017

De coördinatoren zijn druk bezig met indelingen voor het volgende seizoen. Wil je gaan stoppen met handballen of twijfel je of je doorgaat, geef dit dan vóór 15 mei door. Dit kan door het afmeldingsformulier in te vullen. Afmelden ná 15 mei kan financiële consequenties hebben.

Je kunt het afmeldingsformulier inleveren bij de secretaris van handbalvereniging VELO, Postbus 140, 2290 AC Wateringen of per email opsturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken

Playbackshow 20 mei 2016

Op vrijdag 20 mei 2016 is onze jaarlijkse Playbackshow. Vanaf nu noemen we de playbackshow : VENECO VELO GOT TALENT. De bedoeling is dat ieder team een optreden verzorgt. Binnenkort ontvangen de coaches een brief met informatie. Schrijf de datum alvast in je agenda en begin alvast met oefenen, dan wordt het weer een geweldige show! 

Heel veel succes! 

De activiteiten commissie