Clubnieuws

Afdrukken

Seizoensopening VELO

Dit seizoen zal er voor het eerst in de VELO geschiedenis een seizoensopening georganiseerd worden. Wij willen graag iedereen uitnodigen voor een avond vol gezellgheid, muziek en leuke teampresentaties. Op deze avond zal de eerste selectie van de verschillende afdelingen, op geheel eigen wijze, worden gepresenteerd. De volgende teams zullen worden gepresenteerd:

- De eerste selectie VELO handbal

- De eerste selectie VELO voetbal zondag

- Het eerste team VELO voetbal zaterdag

- Het eerste damesteam VELO volleybal

- Het eerste herenteam VELO volleybal

- Het eerste team van VELO badminton

Deze mooie teampresentaties zullen worden gepresenteerd onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens zal er een zanger zijn die tussen de presentaties door de muziek verzorgd. Nogmaals, iedereen is welkom, van ouders tot vrienden en familie, van supporters tot leiders!

Wij beseffen dat een sportvereniging als VELO niet kan bestaan zonder sponsoren en daarom hopen wij ook jullie in grote getalen te verwelkomen.

Kortom, een avond die je niet mag missen en die mede mogelijk gemaakt wordt door de club van 100 van VELO. Zet dus snel in je agenda: vrijdag 21 augustus 2015, aanvang om 20.00 uur, start presentaties 20.30 uur. De toegang is uiteraard gratis.

Tot dan!

VELO United

Afdrukken

E jeugd en "het spel van de toekomst"

Beste handballers,

 

De vakantie staat voor de deur en iedereen geniet al volop van het mooie zomerweer. Het werk van VENECO VELO gaat in de zomerperiode gewoon door.

 

We zijn dan ook trots om te mogen melden dat we in samenwerking met Westlandse Handbal Denktank, op zaterdag 22 augustus meerdere E- teams (en hun coaches en ouders) van de 7 Westland-Midden Delfland verenigingen te mogen ontvangen. De E jeugd zal die dag diversen wedstrijdjes spelen, om zo te oefenen met de nieuwe spelmethode en regels die dit seizoen al ingaan.
Rondom de wedstrijden zal er voorlichting worden gegeven aan coaches en spelleiders over de nieuwe speelmethode “geef de kinderen het spel teug”. Ook de ouders kunnen 22 augustus zien hoe de nieuwe speelwijze eruit komt te zien. Het enthousiasme rondom de Westland-Midden Delfland  verenigingen is erg groot en we verwachten dan ook ongeveer 20 tot 30 E-teams te mogen verwelkomen op ons complex.

 

Wij nodigen dan ook alle VENECO VELO leden op om 22 augustus te komen kijken naar het “spel van de toekomst”.

 

Namens het gehele bestuur wensen wij iedereen een hele fijne zomervakantie en tot 22 augustus.

 

Het bestuur.

 

Afdrukken

Foto's Playbackshow 2015

Het mocht even duren, maar het was dan ook een heel uitzoek werk. De foto's van de Playbackshow 2015 staan online.

Via onderstaande link ( opent in een apart venster) kun je ze bekijken, veel plezier.

VENECO VELO Playbackshow 2015 

 

Afdrukken

Laatste kampnieuws

Over een weekje is het zover, na maanden van voorbereiding gaan we zaterdag 11 juli met 77 TV sterren naar Lierop om een week lang leuke, sportieve en gezellige activiteiten te doen. 

Vrijdag 10 juli moet iedereen zijn fiets zonder bakkersrek tussen 19:00 en 20:00 uur op VELO inleveren. Zaterdag 11 juli kunnen de kinderen zich vanaf 10:30 uur aanmelden op VELO waarna de bussen om 11:30 uur vertrekken, zaterdag 18 juli zijn we rond 13:00 uur weer terug op VELO. 

Eventuele medicijnen kunnen zaterdag 11 juli aan Anita Huf gegeven worden; graag je dochter of zoon voor vertrek controleren op luizen. 

Voor zaterdagmiddag 11 juli moeten de kinderen zelf broodjes meenemen. 

De kinderen mogen maximaal € 15,- zakgeld meenemen; we raden de kinderen aan zelf kaarten en postzegels mee te nemen.   

De kinderen moeten ook een zaklamp en nette kleding meenemen.

In geval van nood kan er contact opgenomen worden met Anita Huf (06-26956643) of Ron de Bruijn (06-51111399).

De kinderen (en leiding) vinden het heeeel erg leuk om kaarten te krijgen van het thuisfront, het kampadres is:

Brabantbos                            

Kerkenhuis 2

5715 BP, Lierop (NB)

Groetjes van de kampleiding.

Afdrukken

VENECO VELO op maxikamp!!!

Zaterdag 11 juli gaan we dan eindelijk op kamp naar Brabantbos in Lierop.We kunnen dit handbalkamp echter niet organiseren zonder de hulp van onze sponsoren. 

 

Daarvoor onze hartelijke dank !!!

Linneweever Optiek Opticiens

Electrolux Home Products

VENECO

Donkervoort Verlichtingsmontage

Juwelier van der Marel

Aad en Marga Alleblas

De Molerette Textielreiniging

Frame Sport en 100% voetbal

Zwembad de Boetzelaer

Corazon Verde BV

Spuitbedrijf van der Horst BV

JV Trading BV

PF Onings BV

Lupine Uitvaartverzorging

Dames 1 VENECO VELO

Bandel Schilders BV

Van der Goes Groep

Van den Ende, Tuinaanleg en onderhoud

HZ Claim Management

 

Sponsoring anders dan geld :

 

Transportbedrijf Velthoven

MISU Be You

Wateringse IJssalon

Koremans Woning- en Projectinrichting BV

Makro

De Bonte Haas

Familie Boon

Etos

Bakker Roodenrijs

Jumbo Wateringen

Euro West

Gebr. Kraak Vlees en Vleeswaren 

Greenco Honselersdijk

Afdrukken

Teamindeling Dames en A/B/C seizoen 2015-2016

De teamindeling voor het seizoen 2015-2016 voor de Dames senioren en de  A/B/C jeugd is nu ook bekend.Klik hieronder om de teamdeling te bekijken.

Dames senioren

Ajeugd 

Bjeugd

Cjeugd

Afdrukken

Teamindeling D/E/F seizoen 2015-2016

De teamindeling voor het seizoen 2015-2016 voor de D/E/F jeugd is bekend. Klik hieronder om de teamindeling te bekijken.

Djeugd

Ejeugd

Fjeugd

Afdrukken

Minikamp 2015

Op vrijdag 12 juni was het zo ver, we gingen weer op Minikamp! Het thema dit jaar was televisie! Na het uitdelen van de kampshirts op Velo en inladen van de bagage (100% voetbal en Powerchip bedankt voor het sponsoren van de busjes!) vertrokken we met 39 kinderen en 16 leiders met de Kwibus naar het altijd gezellige Kruithuis in Delft. Bij aankomst werden de bedden verdeeld, opgemaakt, en was het al aardig gezellig. Met het heerlijke weer hebben we de soep en broodjes knakworst - waarvoor bedankt, Familie van Dorp! - lekker buiten gegeten. Van eten krijg je nooit genoeg, dus na het avondeten was het tijd om net als bij Taarten van Abel cupcakes te versieren! Met de figuurtjes en het kleurrijke fondant ontstonden de mooiste creaties - Leuk en Creatief bij Ilse ook bedankt voor het sponsoren! Voor stilzitten was geen tijd, want nadat iedereen zijn cupcake had opgegeten kwamen Bassie, Adriaan, Robin en de boef langs voor het renspel. Wel moest er opgepast worden voor de politiemannen door wie je getikt kon worden! Het was inmiddels al laat, dus na het renspel werden de tanden gepoetst, boeken voorgelezen en al snel was iedereen in diepe slaap… toch? 

Na een korte nacht was het tijd om op de staan. Het wekken van de kinderen was niet nodig, want zij waren al lang wakker en klaar voor een dag vol leuke activiteiten en spelletjes. Na het ontbijt - Kraakvers, bedankt voor de vleeswaren! - stond alles klaar voor de Zappsport vijfkamp. De regen leek het bijna te bederven, maar vanaf het moment dat we wilden beginnen was het gelukkig droog. Van zaklopen, verkleed over de touwbrug en zonder de grond aan te raken de overkant halen, tot tonnen rollen, knikkers zoeken en water naar de overkant vervoeren door middel van de vlotten, alles kwam voorbij! Iedereen was erg enthousiast en fanatiek, wat resulteerde in lekker natte en vieze kleding. Hoe natter en viezer, hoe beter! Na de lunch vertrokken we naar het centrum van Delft voor de vossenjacht. In groepjes moest er gezocht worden naar televisiefiguren, zoals Mega Mindy, Minnie Mouse, Abel met z’n taarten, oerhollandse meisjes etc. Dit was ook weer een groot succes - ’t Feesthuis bedankt voor het sponsoren van de kleding! Terug bij aankomst op de kamplocatie was er even tijd om te chillen, buitenspelen, spelletjes te doen of te kleuren. Voor het avondeten stond dit keer patat op het menu. Deze werd niet gewoon van borden gegeten, maar op tafel verspreid, net als de sauzen en de snacks. Na het avondeten was het tijd voor toch wel een van de hoogtepunten van het kamp: de ontgroening. Naast Dante en Monique was ook Jurgen Delneij, de nieuwe voorzitter van VELO handbal, langsgekomen om ontgroend te worden. Voor Maxikamp, Jurgen verwacht tijdens zijn bezoek aan jullie ook een ontgroening!! Water, brood, koffie, soep, knakworsten, vermicelli en nog meer soep vloog hen letterlijk om en in de oren. Van al dat eten werden natuurlijk niet alleen de nieuwe leiding vies, maar ook voor de kinderen was het tijd voor een douchebeurt, waarna de mooiste jurken en outfits uit de koffers getoverd konden worden voor de Bonte Avond. In het thema van The Voice Kids werden de leukste dansjes opgevoerd en was er zelfs een toneelstuk over pesten. Na de Bonte Avond was iedereen moe en was het tijd om lekker te gaan slapen. Alle kids waren uitgeput van de drukke dagen en het was dus ook al vroeg stil.            

Zondagochtend, het zit er alweer bijna op, maar niet voordat de speurtocht is gelopen! Na het ontbijt en het schoonmaken van de kamers, werd in groepjes de tocht afgelegd in het thema van Freek in het Wild. Dieren werden gespot, de engste dieren werden verzonnen en getekend en we eindigden bij Delftse Hout, waar iedereen zich de hele middag met het mooie weer erg heeft vermaakt in het water en op het zand. Ondanks de flinke wandel is er gelukkig niemand geblesseerd geraakt, maar toch willen we Fysiotherapie Wateringen en Fysiotherapie Medisch Hart Bleiswijk nog bedanken voor het sponsoren. Eenmaal terug op de kamplocatie kwam een aantal ouders alle kinderen ophalen en zat het er alweer op! Wij hebben in ieder geval weer een heel geslaagd kamp gehad en we hopen jullie ook! We zien jullie volgend jaar graag weer meegaan!
Naast bovengenoemde sponsoren willen we ook graag Celebrate Events, ENOVA BV, Eric van Steekelenburg, Werktalent, FV&F Schilderwerken en Donkervoort Verlichtingsmontage bedanken voor het sponsoren, 2Sur5 voor het lenen van spullen en Spuitbedrijf R. vd Horst voor de opslag. Zonder jullie hadden we niet zo’n mooi weekend neer kunnen zetten! 

 

Tot volgend jaar, datum is dan 10-12 juni 2016. Zet hem vast in je agenda!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afdrukken

Ruud Adema Beker

Op zondag 14 juni stonden maar liefst drie teams in de bekerfinale van de Ruud Adema Bokaal.
Eerst mocht de C1 aantreden tegen Quintus. Ondanks de inhaalrace in de tweede helft, hebben zij helaas verloren. Gelukkig hebben zowel de B1 (ook tegen Quintus) en de A1 (tegen Ventura) hun wedstrijden gewonnen. De prijzenkast van VENECO VELO kan dus weer worden uitgebreid met twee bekers!

Alle teams en coaches, begeleiders nogmaals van harte gefeliciteerd!