Clubnieuws

Afdrukken

Tijdschema fotografie

Beste leden,

Zoals jullie in het Velonieuws hebben gelezen zijn wij enorm trots dat VENECO VELO Handbal samen met AH Koornneef dit najaar mee doet met de actie "spaar bij AH Koornneef de toppers van je eigen club".

Deze actie houdt in dat er een verzamelalbum vol met VENECO VELO Handbal Toppers gaat komen van Dames senioren Selectie tot aan onze F jeugd en niet te vergeten een selectie van onze vrijwilligers.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op 4 september een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden hebben we een schema opgesteld. Zorg dat je met je team op tijd aanwezig bent in wedstrijdtenue (Velo shirt, zwart broekje, witte (velo)sokken).Ook de begeleiders en coaches worden gefotografeerd.

is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons en AH Koornneef toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Ilco Lange via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tijdschema Vrijdag 4 September locatie Hal 2 Zorg dat je omgekleed in je wedstrijdkleding 15 minuten voor de aangegeven tijd verschijnt.

F jeugd

F1 18.30-18.40     F5 19.10-19.20

F2 18.40-18.50     F6 19.20-19.30

F3 18.50-19.00     F7 19.30-19.40

F4 19.00-19.10

 

E jeugd

E1 19.50-20.00    E4 20.20-20.30

E2 20.00-20.10    E5 20.30-20.40

E3 20.10-20.20

D jeugd

D1 20.40-20.50     D4 21.10-21.20

D2 20.50-21.00    D5 21.20-21.30

D3 21.00-21.10    D6 21.30-21.40

C jeugd

C3 21.40-21.50

C4 21.50-22.00

C selectie 22.00-22.20

B B3 22.20-22.30

B selectie 22.30-22.50

A A3 22.50-23.00

A selectie 23.00-23.20


Senioren

DS3 23.20-23.30

DS selectie inclusief trainers en begeleidingsteam 23.30-0.00

Tot vrijdag!

Met sportieve groet,
VENECO VELO Handbal

Afdrukken

Spaar bij AH Koornneef de toppers van je eigen Club

 Met trots kunnen wij u melden dat VENECO VELO Handbal tezamen met AH Koornneef in het najaar mee zal gaan doen met de actie "spaar bij AH Koornneef de toppers van je eigen club".

Deze actie houd in dat er een verzamelalbum vol met VENECO VELO Handbal Toppers gaat komen van Dames senioren Selectie tot aan onze F jeugd en niet te vergeten een selectie van onze vrijwilligers. 

Het verzamelalbum zal verkrijgbaar zijn in de AH Koornneef vestigingen.

 

De setjes plaatjes van onze toppers zullen worden weggegeven bij aankoop van boodschappen en bij actie artikelen de gehele actie zal totaal 7 weken duren om iedereen de kans te geven zijn verzamelalbum vol te krijgen.

 

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiervoor zal er op 4 september en 5 september een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden word er een schema opgesteld. Zorg dat je met je team op tijd aanwezig bent!

 

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons en AH Koornneef toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

 

Vrijdag 4 en Zaterdag 5 september              locatie Hal 2

 

Zorg dat je omgekleed op de aangegeven tijd verschijnt. Ook de begeleiding wordt gefotografeerd. Tijdschema volgt via de mail.

 

De clubcoördinator voor deze actie is Ilco Lange heb je vragen over deze actie of wil je een sponsor bijdrage leveren, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Mis deze unieke kans niet!

Afdrukken

Spelvisie E jeugd

Meer informatie over de speelvisie E-jeugd vind je op de site van het NHV:

http://www.handbal.nl/nieuws/15/jeugd/geef-de-jeugd-hun-spel-terug/

 
De begeleidingsformulieren bij thuiswedstrijden kunnen worden ingeleverd in het Beheerdershok in het vakje rechts onderin waar voorheen de wedstrijdformulieren lagen
 
Meer info over het digitale wedstrijdformulier vind je op een van onderstaande linkjes:
 
 
Deze is o.a. voor scheidsrechters.
 
 

 

Afdrukken

Seizoensopening

Een zeer geslaagde eerste seizoensopening

Afgelopen vrijdagavond is voor het eerst in de geschiedenis van VELO een seizoensopening georganiseerd. Het initiatief en de organisatie was in handen van VELO United; een groep jongeren vanuit verschillende afdelingen die het leuk vinden om gezamenlijk festiviteiten te organiseren voor de hele VELO-familie.

Bij aanvang werd het al snel gezellig druk en uiteindelijk zijn dan ook erg veel belangstellenden naar de sportkantine gekomen om de presentaties van de eerste selecties van de voetbal, handbal, badminton en volleybal mee te maken. De presentaties zijn op een humoristische manier aan elkaar gepraat door de burgemeesters van De Poeluk (Bram van der Stam) en De Heul (Toon van der Boom) alias Pech Samwel en Jan van der Zanden. 

Elk team is onthaald door een groot applaus, een zelf uitgekozen lied en een high five van de aanwezigen. Ieder team stelde zichzelf voor. De burgemeesters stelden leuke vragen aan de spelers/speelsters en aan de trainer/coach. Tevens is het publiek in de gelegenheid gesteld vragen te stellen aan hun sporthelden. De gezelligheid is verder vergroot door een zanger en een dj die samen de muziek verzorgden.

Deze zeer geslaagde avond is mede mogelijk gemaakt door VELO Club van 100 en VELO-SEA. Een traditie begint altijd met een eerste keer en de toon is dus gezet. We bedanken alle vrijwilligers voor hun tomeloze inzet en hopen iedereen volgend jaar weer te mogen verwelkomen. Op naar de volgende activiteit van VELO United “Het OktoberFest”.

 

 

Afdrukken

Column Voorzitter

 Beste handballers,

 De vakanties zijn voor de meeste mensen al weer voorbij en het “gewone” leven krijgt al weer snel de overhand. Aankomend weekeind staan de eerste wedstrijden dan al weer op het programma en dat is een mooie meting van hoe wij er allemaal voor staan.

Sommigen van ons weten precies hoe ze ervoor staan, want een groot gedeelte van onze E-jeugd heeftafgelopen zaterdag meegedaan aan het “oefen” toernooi dat VENECO VELO Handbal in samenwerking met de Westlandse Denktank heeft mogen organiseren. Afgelopen zaterdag hebben ruim 100 E-jeugd spelers en hun begeleiders van bijna alle Westlandse en midden Delftland clubs kunnen oefenen met de nieuwe spelregels die dit seizoen in gaan.  Wij blikken terug op een prachtige zonnige en warme middag, waar het niet ging om winnen, maar om plezier en daar zijn we goed in geslaagd! Het enthousiasme van alle spelers heeft een aanstekende werking gehad op alle organisatoren en onze hoofdsponsor. VENECO heeft alle kinderen getrakteerd op een patatje en drankje. Met dat warme weer werd er regelmatig verkoeling gezocht in hal 2 voor shoot-outs en trefbal. Ook in de kantine was het van tijd tot tijd bijzonder druk met blije, vermoeide, en etende kinderen.

Om in de context van eten te blijven, dit smaakt naar meer. Het is dan ook onze wens van om vaker zulke events te mogen organiseren!

 Ter voorbereiding op het seizoen zijn alle leden, ouders en kaderleden van VENECO VELO Handbal uitgenodigd voor de informatieavond van aanstaand woensdag 26 augustus  Tijdens de informatieavond zal het bestuur en de technische commissie alle leden informeren over allerlei zaken aangaande het handbalseizoen.

Toch wil ik alvast een tipje van de sluier onthullen. Afgelopen weken heeft onze sponsorcommissie in het geheim gesprekken gevoerd met een grote Westlandse ondernemer. Wij zijn met deze ondernemer overeengekomen om een grote gezamenlijke actie op te zetten, waar alle leden, en in het bijzonder onze jeugdleden naar uit zullen kijken. Tijdens de informatie avond zullen wij bekend maken wat deze actie precies zal inhouden.

Het opzetten van evenementen, acties, maar ook het begeleiden, coachen en trainen van onze leden kan alleen met en door de inzet van onze vrijwilligers. Jammer genoeg zien wij de afgelopen jaren het vrijwilligersbestand drastisch afnemen, terwijl ons ledenbestand groeit. Zonder vrijwilligers kunnen onze leden niet handballen! Ik doe dan ook nogmaals een dringend beroep op alle leden en ouders om zich aan te melden als vrijwilliger. Uw hulp kunnen wij hard gebruiken! Aanstaande woensdag zal ik daar uiteraard ook nog bij stilstaan.

Ik wens alle handballers en ouders heel veel plezier aankomend seizoen en tot woensdagavond 26 augustus!

 Jurgen Delneij

Voorzitter VENECO VELO Handbal

 

Afdrukken

Open dag Handbal School

 

 j

Afdrukken

Informatieavond - woensdag 26 augustus

INFO AVOND Woensdag 26 augustus:

Graag nodigen wij jou uit voor de informatieavond op woensdag 26 augustus aanstaande om 20.00u

Deze avond is voor alle nieuwe en bestaande leden, coaches, begeleiders, en overige kaderleden.  Wat kun je deze avond onder andere verwachten: Informatie voor nieuwe leden, toelichting van de nieuwe spelvorm bij de E-jeugd, wat verwachten wij van onze leden, ouders en kader, en wat kun je van Velo verwachten. Kortom een interessante avond!

Voor een aantal teams zijn wij nog op zoek naar coachers/begeleiders. Mocht je interesse hebben of misschien nog twijfelen, kom gerust langs voor een oriënterend gesprek met één van de coördinatoren en wie weet verwelkomen wij je binnenkort als kaderlid?

Voor coaches/begeleiders: Deze avond worden ook de tassen uitgereikt!

Tot woensdag 26 augustus om 20:00 uur in de “ lage” bar van VELO.


Het Bestuur en de TC

 

Afdrukken

Handbalseizoen 2015-2016

Het seizoen zit er nu echt op. Vakantie. Even geen VENECO VELO.

De teamindelingen zijn gemaakt. Voor een aantal teams is het kader al bekend, maar voor veel teams moeten we nog op zoek naar trainers en coaches. Zoals je onderstaand ziet staan er nog wat vacatures open. (Klik hier voor een groter beeld in een apart venster) Als er mensen zijn die zin hebben om  deze taak op zich te nemen kunnen zij zich melden bij de coördinator van de betreffende leeftijdsklasse.

(Senioren en A jeugd: Hans Donkervoort, B jeugd: Ilse van Holstein, C jeugd: Bianca Koelemij, D jeugd:Ferdinand Bakker, E jeugd: Miranda de Bruijn en F jeugd: Karin Pamuk). 

Al hun gegevens vind je onder deze link.

Het trainingstijdenschema is gemaakt maar kan nog wijzigen omdat een en ander afhankelijk is van het kader dat op de teams komt te staan. De trainingsdagen voor het buiten- en binnenseizoen kunnen verschillend zijn, maar we proberen het zoveel mogelijk gelijk te houden. Dit blijft altijd moeilijk in verband met de zaalruimte die beschikbaar is voor ons. De veldcompetitie start officieel in het weekend van 29 en 30 augustus 2015. De trainingen zullen in de week van maandag 24 augustus weer van start gaan. Het kan zijn dat de (selectie) trainers toch eerder willen beginnen, dus hou de berichtgeving hierover op de site en in het velonieuws in de gaten. 

We zullen aan het begin van het nieuwe seizoen, op woensdag 26 augustus, weer een informatie avond organiseren. 

Wij willen bij deze iedereen een prettige vakantie wensen en we zien jullie in augustus/september weer op de velden!

Het Bestuur en de TC

 

 

Afdrukken

Foto's Playbackshow 2015

Het mocht even duren, maar het was dan ook een heel uitzoek werk. De foto's van de Playbackshow 2015 staan online.

Via onderstaande link ( opent in een apart venster) kun je ze bekijken, veel plezier.

VENECO VELO Playbackshow 2015