Clubnieuws

Afdrukken

VENECO VELO op maxikamp!!!

Zaterdag 11 juli gaan we dan eindelijk op kamp naar Brabantbos in Lierop.We kunnen dit handbalkamp echter niet organiseren zonder de hulp van onze sponsoren. 

 

Daarvoor onze hartelijke dank !!!

Linneweever Optiek Opticiens

Electrolux Home Products

VENECO

Donkervoort Verlichtingsmontage

Juwelier van der Marel

Aad en Marga Alleblas

De Molerette Textielreiniging

Frame Sport en 100% voetbal

Zwembad de Boetzelaer

Corazon Verde BV

Spuitbedrijf van der Horst BV

JV Trading BV

PF Onings BV

Lupine Uitvaartverzorging

Dames 1 VENECO VELO

Bandel Schilders BV

Van der Goes Groep

Van den Ende, Tuinaanleg en onderhoud

HZ Claim Management

 

Sponsoring anders dan geld :

 

Transportbedrijf Velthoven

MISU Be You

Wateringse IJssalon

Koremans Woning- en Projectinrichting BV

Makro

De Bonte Haas

Familie Boon

Etos

Bakker Roodenrijs

Jumbo Wateringen

Euro West

Gebr. Kraak Vlees en Vleeswaren 

Greenco Honselersdijk

Afdrukken

Teamindeling Dames en A/B/C seizoen 2015-2016

De teamindeling voor het seizoen 2015-2016 voor de Dames senioren en de  A/B/C jeugd is nu ook bekend.Klik hieronder om de teamdeling te bekijken.

Dames senioren

Ajeugd 

Bjeugd

Cjeugd

Afdrukken

Teamindeling D/E/F seizoen 2015-2016

De teamindeling voor het seizoen 2015-2016 voor de D/E/F jeugd is bekend. Klik hieronder om de teamindeling te bekijken.

Djeugd

Ejeugd

Fjeugd

Afdrukken

Minikamp 2015

Op vrijdag 12 juni was het zo ver, we gingen weer op Minikamp! Het thema dit jaar was televisie! Na het uitdelen van de kampshirts op Velo en inladen van de bagage (100% voetbal en Powerchip bedankt voor het sponsoren van de busjes!) vertrokken we met 39 kinderen en 16 leiders met de Kwibus naar het altijd gezellige Kruithuis in Delft. Bij aankomst werden de bedden verdeeld, opgemaakt, en was het al aardig gezellig. Met het heerlijke weer hebben we de soep en broodjes knakworst - waarvoor bedankt, Familie van Dorp! - lekker buiten gegeten. Van eten krijg je nooit genoeg, dus na het avondeten was het tijd om net als bij Taarten van Abel cupcakes te versieren! Met de figuurtjes en het kleurrijke fondant ontstonden de mooiste creaties - Leuk en Creatief bij Ilse ook bedankt voor het sponsoren! Voor stilzitten was geen tijd, want nadat iedereen zijn cupcake had opgegeten kwamen Bassie, Adriaan, Robin en de boef langs voor het renspel. Wel moest er opgepast worden voor de politiemannen door wie je getikt kon worden! Het was inmiddels al laat, dus na het renspel werden de tanden gepoetst, boeken voorgelezen en al snel was iedereen in diepe slaap… toch? 

Na een korte nacht was het tijd om op de staan. Het wekken van de kinderen was niet nodig, want zij waren al lang wakker en klaar voor een dag vol leuke activiteiten en spelletjes. Na het ontbijt - Kraakvers, bedankt voor de vleeswaren! - stond alles klaar voor de Zappsport vijfkamp. De regen leek het bijna te bederven, maar vanaf het moment dat we wilden beginnen was het gelukkig droog. Van zaklopen, verkleed over de touwbrug en zonder de grond aan te raken de overkant halen, tot tonnen rollen, knikkers zoeken en water naar de overkant vervoeren door middel van de vlotten, alles kwam voorbij! Iedereen was erg enthousiast en fanatiek, wat resulteerde in lekker natte en vieze kleding. Hoe natter en viezer, hoe beter! Na de lunch vertrokken we naar het centrum van Delft voor de vossenjacht. In groepjes moest er gezocht worden naar televisiefiguren, zoals Mega Mindy, Minnie Mouse, Abel met z’n taarten, oerhollandse meisjes etc. Dit was ook weer een groot succes - ’t Feesthuis bedankt voor het sponsoren van de kleding! Terug bij aankomst op de kamplocatie was er even tijd om te chillen, buitenspelen, spelletjes te doen of te kleuren. Voor het avondeten stond dit keer patat op het menu. Deze werd niet gewoon van borden gegeten, maar op tafel verspreid, net als de sauzen en de snacks. Na het avondeten was het tijd voor toch wel een van de hoogtepunten van het kamp: de ontgroening. Naast Dante en Monique was ook Jurgen Delneij, de nieuwe voorzitter van VELO handbal, langsgekomen om ontgroend te worden. Voor Maxikamp, Jurgen verwacht tijdens zijn bezoek aan jullie ook een ontgroening!! Water, brood, koffie, soep, knakworsten, vermicelli en nog meer soep vloog hen letterlijk om en in de oren. Van al dat eten werden natuurlijk niet alleen de nieuwe leiding vies, maar ook voor de kinderen was het tijd voor een douchebeurt, waarna de mooiste jurken en outfits uit de koffers getoverd konden worden voor de Bonte Avond. In het thema van The Voice Kids werden de leukste dansjes opgevoerd en was er zelfs een toneelstuk over pesten. Na de Bonte Avond was iedereen moe en was het tijd om lekker te gaan slapen. Alle kids waren uitgeput van de drukke dagen en het was dus ook al vroeg stil.            

Zondagochtend, het zit er alweer bijna op, maar niet voordat de speurtocht is gelopen! Na het ontbijt en het schoonmaken van de kamers, werd in groepjes de tocht afgelegd in het thema van Freek in het Wild. Dieren werden gespot, de engste dieren werden verzonnen en getekend en we eindigden bij Delftse Hout, waar iedereen zich de hele middag met het mooie weer erg heeft vermaakt in het water en op het zand. Ondanks de flinke wandel is er gelukkig niemand geblesseerd geraakt, maar toch willen we Fysiotherapie Wateringen en Fysiotherapie Medisch Hart Bleiswijk nog bedanken voor het sponsoren. Eenmaal terug op de kamplocatie kwam een aantal ouders alle kinderen ophalen en zat het er alweer op! Wij hebben in ieder geval weer een heel geslaagd kamp gehad en we hopen jullie ook! We zien jullie volgend jaar graag weer meegaan!
Naast bovengenoemde sponsoren willen we ook graag Celebrate Events, ENOVA BV, Eric van Steekelenburg, Werktalent, FV&F Schilderwerken en Donkervoort Verlichtingsmontage bedanken voor het sponsoren, 2Sur5 voor het lenen van spullen en Spuitbedrijf R. vd Horst voor de opslag. Zonder jullie hadden we niet zo’n mooi weekend neer kunnen zetten! 

 

Tot volgend jaar, datum is dan 10-12 juni 2016. Zet hem vast in je agenda!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afdrukken

Ruud Adema Beker

Op zondag 14 juni stonden maar liefst drie teams in de bekerfinale van de Ruud Adema Bokaal.
Eerst mocht de C1 aantreden tegen Quintus. Ondanks de inhaalrace in de tweede helft, hebben zij helaas verloren. Gelukkig hebben zowel de B1 (ook tegen Quintus) en de A1 (tegen Ventura) hun wedstrijden gewonnen. De prijzenkast van VENECO VELO kan dus weer worden uitgebreid met twee bekers!

Alle teams en coaches, begeleiders nogmaals van harte gefeliciteerd! 

Afdrukken

Erop of eronder. Wordt VENECO VELO D3 of Quintus kampioen?

Zondagochtend hebben de meiden van D3 de kampioenswedstrijd gespeeld. Alles hing af van de laatste wedstrijd tegen Saturnus (Leiden). Vorige week had de D3 nipt van Quintus gewonnen. 5 – 4 was de uitslag maar dat was nog niet genoeg punten voor de winst. Spannend dus wat Quintus zou doen in hun laatste wedstrijd, je raadt het al zij hadden gewonnen. Nu hing alles dus af van onze uitwedstrijd tegen Saturnus. Vol gezonde spanning gingen onze meiden de wedstrijd in. Al snel stonden ze 2 punten achter! De wake up call zullen we het maar noemen. Die achterstand werd weggewerkt en de winst kwam in zicht 2 – 3 voor. Leiden kwam weer langs zij; 3 – 3 en met de rus stond het 4 – 4. De meiden wilden het nog even spannend houden!

Na een positieve coaching zijn ze de 2e helft in gegaan. Nu draaiden de rollen om en al snel stonden ze 4 – 6 voor. De verdediging zat goed in elkaar en met slim samenspel hebben ze de wedstrijd kunnen beslissen met als eindstand 6 – 8. Je begrijpt dat niet alleen de meiden blij waren maar ook de ouders en supporters waren door het dolle heen. We zagen zelfs een oma een traantje weg pinken. Na Saturnus en de scheids bedankt te hebben voor de sportieve wedstrijd is het team op VELO gehuldigd. Daar werden ook de coach en de begeleider hartelijk bedankt voor hun inzet. Een mooie afsluiting van seizoen 2014 / 2015.

Yanis, Luna, Pien, Demi, Esmee, Tess, Lieke, Mandy en Sanne super gedaan! 

Afdrukken

E1 kampioen

Afgelopen zondag is de E1 kampioen geworden! De kampioenswedstrijd werd met 27-5 gewonnen dus dat betekende een feestje! Eerst met z'n allen op de kampioenstafel en daarna met shirts in de douche!Het feestje werd verder gevierd op het strand met een lekkere lunch, beachvolleybal en zwemmen in de zee.

Britt, Jill, Suus, Alyssa, Sanne, Lois, Robin, Maud, Gwen en Tatum gefeliciteerd en bedankt voor het leuke jaar!! Liefs van Kelly en Manon

Helaas kon Lois er niet bij zijn zondag, ze heeft een paar breukjes in haar voet en zit in het gips. Heel veel beterschap van het hele team Lois!!

Afdrukken

Minikamp

Vrijdag 12 juni gaan we dan eindelijk op minikamp 2015. Ter herinnering hier nog een paar zaken die van belang zijn voor een geslaagd weekend.

 Hoe leuk het ook is, het is niet de bedoeling dat er ouders op bezoek komen op het kampadres. Dit ontregelt het programma te veel.

 Kaarten en brieven zijn natuurlijk altijd welkom!! Hoe meer hoe beter! Het is niet leuk voor de kids als ze geen kaartje ontvangen, terwijl hun vriendinnetjes wel post krijgen. Stuur deze post bij voorkeur al dinsdag of woensdag naar: Minikamp VELO Handbal, Stefan Wahl, Tracheliumhof 5, 2292 DK, Wateringen.

 In geval van nood kan gebeld worden naar de mobiele telefoon van Stefan Wahl (06-20538546) of Marleen Koeckhoven (06-12707964)

 We vertrekken vrijdag 12 juni om 16.30 uur vanaf VELO. Graag rond 16:15 aanwezig voor de inschrijving en uitdelen van het welbekende kamp t-shirt.

 Op de heenreis gaan we met de KWIBUS, dus dat wordt een groot feest!

 Zondag 14 juni vertrekken we om 15.30 uur van het kamp en zijn we ongeveer om 16.00 uur op VELO terug.

 De ouders die de kinderen met de auto halen zijn reeds door ons benaderd; indien je niets gehoord hebt, hoef je dus niet te rijden.

 Ieder jaar blijven er een heleboel gevonden voorwerpen achter. Door de spullen van uw kind te merken kan het kwijtraken zoveel mogelijk voorkomen worden. Alle gevonden voorwerpen worden na kamp in het tassenrek neergelegd. Na een week worden deze in de zak van max gedaan. Dus wees er op tijd bij.

 Mocht u het restant geld nog niet overgemaakt hebben, willen wij u vragen dit voor vrijdag 12 juni te doen. Maar we gaan er vanuit dat dat al lang gedaan is!! INDIEN NIET, graag per omgaande dit doen (€ 30,- overmaken op bankrekening NL03 RABO 0117 5419 82 ten name van ‘VENECO VELO handbal’ o.v.v. naam en team).

Alles is gereed voor een zeer geslaagd kamp, nu nog hopen op mooi weer en dan staat niks meer een geweldig weekend in de weg. We hebben er zin in!!!

Tot vrijdag 12 juni aanstaande!

Groeten, De minikampleiding.

Afdrukken

Voorbereiding Dames 1

Dames 1 is deze week begonnen aan de voorbereiding voor het seizoen 2015-2016 en gaan een aantal oefenwedstrijden spelen. Hierbij is natuurlijk publiek weer van harte welkom. Zij spelen op de volgende data :
 
Dinsdag 2 juni spelen zij om 20.00 uur in Voorhout tegen Foreholte
Donderdag 11 juni spelen zij om 19.30 uur thuis tegen United Breda
Zaterdag 13 juni spelen zij in Naaldwijk tegen Westlandia, tijd is nog niet bekend.