Clubnieuws

Afdrukken

Een sponsor aan het woord: Multi Supplies

Multi Supplies B.V. is gespecialiseerd in etiketten en drukwerk en actief in verschillende sectoren in binnen- en buitenland. Vanuit twee vestigingen (Aalsmeer en het Westland) leveren wij tevens kantoorartikelen, kantoormachines, papier, relatiegeschenken en facilitaire producten. Daarnaast is op beide vestigingen een printshop voor etiketten aanwezig.
 
Multi Supplies in het Westland wordt gerund door Ron de Raaij en hij heeft 2 dochters bij Venéco Velo spelen. Na jarenlang de voetbaltak van Velo te ondersteund hebben zijn we nu dan ook trots ons steentje te kunnen bijdragen bij de handbal!
 
Multi Supplies profileert zich graag als totaal-leverancier. Een aanspreekpunt voor al uw benodigdheden.
 
Afdrukken

Vanuit de bestuurskamer

Het bestuur van VENÉCO VELO Handbal vergadert 1 keer per maand. Om u meer inzicht te geven in wat het bestuur zoal bespreekt houden wij u via deze rubriek maandelijks op de hoogte.

Bestuursvergadering januari/ februari 2017;

  • Toetreding tot het bestuur van Henk de Groot;
  • Gesprek met kandidaat Voorzitter;
  • Aanpassen beleid “niet”fluiten
  • Evaluatie selectiespelers
  • Sponsorzaken.
  • Kaderavond.
Afdrukken

Een sponsor aan het woord:

Muller/Dame Assurantiën B.V. is een deskundig en onafhankelijk assurantiekantoor, gevestigd in Westland, dat landelijk actief is op de zakelijke en op de particuliere markt. Dit kantoor wordt bestuurt door John Dame. Een geboren en getogen westlander en sportfanaat. Ons kantoor is gevestigd in een schitterend pand aan de Kijckerweg te De Lier.

Ons bedrijf laat zich kenmerken door een jong, enthousiast en deskundig team. Daarnaast staan persoonlijk contact en snel handelen al jarenlang hoog in het vaandel. Dit zorgt voor het onderscheidende vermogen van Muller/Dame Assurantiën.

Naast onze lopende sponsorovereenkomsten, zijn wij trots om onze naam ook aan Venéco Velo te mogen verbinden.