Clubnieuws

Afdrukken

Keststukken

Ook in het 2de deel van het seizoen stapt onze Dames 1 selectie met enige regelmaat op de bus om gezamenlijk naar de verre uitwedstrijden af te reizen. Het samen reizen zorg altijd voor veel positieve energie maar heeft als nadeel dat het huren van een bus best veel geld kost.

Wij, de meiden van de Dames 1 selectie, willen dan ook graag ons steentje bijdragen en zelf iets gaan doen om de busreis bij elkaar te verdienen. 

Daarom gaan we op vrijdag 11 december met het hele team aan de slag om super mooie kerststukken te maken die we jullie te koop aanbieden voor slechts €10,- . Daarmee sponsor je niet alleen onze busreis maar je krijgt er een uniek kerststuk voor wat we ook nog eens tot aan je deur bezorgen.

Zegt het voort, zegt het voor want wij hopen natuurlijk dat er zoveel mogelijk kerststukken verkocht gaan worden zodat wij de verre uitwedstrijden kunnen mee helpen te bekostigen.

Wil je ook een uniek VENECO VELO Dames 1 kerststuk ontvangen? Opgeven kan bij Laura Zwinkels.

Via e-mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op telefoonnummer 0174-294751.

Doe dit wel voor 9 december as en vergeet vooral niet om je adres en je telefoon nummer te vermelden zodat wij weten waar we jouw kerststuk moeten bezorgen.

Alvast bedankt namens alle meiden van de VENECO VELO Dames 1 Selectie.

 

Afdrukken

VENECO Velo Handbal Selecties go to Spain...

Nog 4 dagen...gespeeld wordt door onze meiden in de plaatsen O Grove, Cambados (C, A) Dena (B, A) in Pontevedra. Bussen zullen de speelsters, coaches, begeleiders, ouders en fans daar naar toe brengen gedurende het weekend. Maar we vliegen eerst naar Porto, Portugal, en dan is het nog 170km rijden, ofwel 2 uurtjes. Er is genoeg tijd tussendoor om de omgeving te verkennen binnen het geboden programma, zodat het ook een leuk weekendje weg kan worden tegelijkertijd.
Wist u dat... Galicia grenst in het zuiden aan Portugal, in het westen aan de Atlantische Oceaan, in het noorden aan de Golf van Biskaje en in het oosten aan de andere Spaanse autonome regio's Asturië en Castilië en León. De hoofdstad van Galicië is Santiago de Compostella, een stad met iets minder dan 100.000 inwoners, maar de grootste stad is Vigo en de grootste agglomeratie A Coruña. Galicië heeft twee officiële talen, het Galicisch en het Spaans. De provincie Pontevedra bestaat uit 10 comarca's die op hun beurt weer uit gemeenten bestaan.

Afdrukken

Pietentraining F-Jeugd Veneco Velo Handbal

Afgelopen woensdag werden de meiden van de F verrast met een bezoek van Sint en zijn Pieten. Tijdens de training werd er luid mee gezongen met de liedjes en liet iedereen haar handbal kunsten zien. Ook Sinterklaas kwam met zijn voeten van de vloer en de pieten deden mee met alle leuke spelletjes. Het was een gezellige dolle boel.  Als afsluiting in polonaise achter de Sint aan naar de kantine, waar ook de trainers verrast werden. Hiervoor moesten ze natuurlijk wel eerst even een liedje zingen. Nadat de cadeautjes waren uitgedeeld werden de Sint en zijn Pieten uitgezwaaid. We willen via deze weg alle vrijwilligers bedanken voor een gezellige middag.

De volgende activiteit voor de jeugd zal de Nieuwjaarsduik zijn op woensdag 6 januari.Informatie volgt zo snel mogelijk, hou in ieder geval de site en het Velo nieuws in de gaten.

 

Afdrukken

VENECO Velo Handbal Selecties (C, B & A) go to Spain…(4-7 December 2015)

Voor het tweede achtereenvolgende jaar gaat VENECO VELO Handbal naar de Costa Verde in Spanje. VENECO VELO gaat zich daar tijdens het Sinterklaasweekend meten aan de sterkste regio selecties van Spanje en onder andere een regioselectie uit Denemarken. Het toernooi, waaraan deel genomen wordt, zal zich op 3 locaties afspelen in een prachtige omgeving vlakbij zee. Het is geweldig, dat we daar met onze vereniging bij mogen zijn. Voor vele speelsters zal dit de eerste confrontatie zijn met internationaal handbal. Voor een aantal zal het een hernieuwde ervaring zijn met het verrassende spel van de internationale teams.

Vrijdag 4 december zal een groep van in totaal 77 speelsters, coaches, begeleiders, ouders en fans van de A, B en C selectie van VENECO Velo Handbal reizen naar de luchthavens van Eindhoven en Brussel om vervolgens via Portugal naar Noord-West Spanje te reizen. Het toernooi wordt gespeeld op zaterdag en zondag. Maandag 7 december reist de gehele groep weer terug naar Nederland.  

Vele vrijwilligers hebben dit evenement mogelijk gemaakt. Marcel van den Barselaar heeft de leiding over het geheel in samenwerking met handbalgoeroe Guido Douven, die al jaren verantwoordelijk is voor de programmering en begeleiding van vele grote nationale en internationale toernooien, waaronder de Limburgse Handbal dagen.

Het aftellen is begonnen…Let the party starting…nog 5 dagen…to be continued…

Op onze facebook pagina en op onze site zullen wij de belevenissen iedere dag gaan bijhouden.

Afdrukken

Shoppen met sponsorkliks

Sint was van de week in de VELOhal

Hij en zijn Pieten vonden het tof, al dat gebal en geval

Met zijn allen een hoop lol

dat bracht bijna zijn hoofd op hol

Dat hebben jullie waarschijnlijk thuis nu ook

door de Sint-stress volledig van de kook

De laatste kadootjes moeten nog gescoord

Dat wordt druk, ongehoord

Bestel je pakjes online

dat vindt VELO ook wel fijn

Rechtsonder via www.velo.nl

Klik op Sponsorkliks, zie je wel

Dan bestel je bij je winkel naar keuze

je keuze is reuze

VELO ontvangt dan vanzelf provisie

en daarmee houden we ons complex in conditie 

Veel plezier op 5 december

en remember

Het hele jaar door via Sponsorkliks on-line kopen

zodat VELO weer nieuwe spullen kan kopen. 

 

Afdrukken

Sinterklaas

Sint kwam aan in Wateringen en hoorde in de Velo zaal,
Een heleboel kabaal.
Hij zag vele enthousiaste jongens en meiden met een handbal in de weer,
Ook zag hij scheidsrechters in nieuw tenue; dat handbal smaakt naar meer.

In een prachtig nieuw groen VENECO VELO shirt, zwarte broek en witte sokken, dat wel.
Wordt elke wedstrijd begonnen met een luide yell.

Fairplay heeft VENECO VELO hoog in het vaandel staan,
En langs de lijn ziet Sint alleen maar enthousiaste toeschouwers staan.

VENECO VELO is een club om trots op te zijn,
Mede door de inzet van haar vrijwilligers, dat is echt super fijn.

De wens voor meer hulp die is aanwezig,
Maar daar houdt Sint zich niet mee bezig.

Woensdag stuurt Sint zijn Pieten langs om de F training bij te wonen,
Sint hoopt dan ook dat alle meiden van de F als handbalpiet verkleed komen.

Hartelijke groet,
Sint Nicolaas

 

Afdrukken

Spaar alle AH Lokale Toppers van onze club!

 Van maandag 26 oktober t/m zondag 13 december 2015 spaart u exclusief bij Albert Heijn Koornneef voor de AH Lokale Toppers. Zeven weken lang ontvangt u bij iedere € 10,00 euro aan boodschappen een setje plaatjes gratis. Wilt u extra snel sparen? Wekelijks zijn er actieproducten geselecteerd, waarbij u een extra setje plaatjes krijgt! 

In totaal doen tien Westlandse sportverenigingen mee, waaronder onze club! In totaal zijn er bijna 5.000 unieke plaatjes in omloop en negen prachtige verzamelalbums. De plaatjes zijn afgedrukt op stickers. U kunt de plaatjes dus eenvoudig in het  verzamelalbum plakken. Het verzamelalbum is verkrijgbaar bij Albert Heijn Koornneef voor € 2,50.  

In verband met het grote aantal deelnemende verenigingen, is het niet mogelijk om alle setjes plaatjes bij alle kassa’s uit te geven. De plaatjes van R.K.V.V. Westlandia, Hockey Vereniging Westland en Dans Creatie zijn verkrijgbaar bij de kassa’s in Naaldwijk. In Honselersdijk worden bij de kassa’s de plaatjes van SV Honselersdijk, Verburch voetbal en Quintus handbal en voetbal uitgegeven. En de plaatjes van Velo voetbal, Veneco Velo, KMD en Dans Creatie bij de kassa’s in Wateringen. Bij de klantenservice zijn alle plaatjes verkrijgbaar en daar kunnen eventueel setjes van verenigingen worden gewisseld.

Met het oog op de feestdagen zijn de plaatjes te bestellen als poster of op een mok. Voor bestellingen en meer informatie verwijzen wij u door naar www.ahkoornneef.nl/ahlokaletoppers. Albert Heijn Koornneef heeft drie vestigingen in Westland: Verdilaan 4 in Naaldwijk, Dijkstraat 102 in Honselersdijk en Struyck van Bergenstraat 2 in Wateringen. 

Afdrukken

Trainingstijden zaalseizoen

We zijn al weer bijna aan het eind van de eerste helft van het buitenseizoen en ondanks de vele regenbuien hebben we gelukkig deze laatste wedstrijden kunnen spelen met een stralend zonnetje. 

De TC heeft zoveel mogelijk de trainingstijden van buiten geprobeerd aan te houden,  maar omdat we binnen rekening moeten houden met de badminton en de volleybal is dat helaas voor enkele teams niet mogelijk gebleken.

Vanaf maandag 12 oktober kan er weer binnen worden getraind volgens onderstaand schema.

In het weekend van 24 en 25 oktober gaat voor de meeste teams de zaalcompetitie van start.

Afdrukken

Regenprotocol

In het veldseizoen geldt, volgens nieuw bestuursbesluit, dat er bij regen NIET meer wordt binnengespeeld.

Dit geldt voor zowel de trainingen als de te spelen wedstrijd van ALLE teams.

OOK als een team de zaalhuur zelf wil betalen! Er wordt alleen een uitzondering gemaakt voor de trainingen van de F-jeugd.

Het Bestuur.