Clubnieuws

Afdrukken

Parkeren Veiligheid

Onze accommodatie beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Zowel voor scooters, fietsen en auto’s is er veel plek. In de loop van de week zijn er echter ook enkele momenten waarop de parkeerdruk hoog is. Gelukkig zien we dat een grote groep bezoekers bereid is om wat meer tijd en aandacht te geven aan het vinden van een passende plek. Helaas, zien we ook een aantal mensen dat niet die bereidheid heeft.

We zien auto’s staan op plekken waar duidelijk staat aangegeven dat hier geen auto hoort te staan; de zogenaamde plekken met een schuine streep of wel een half vak. Ook scooters en fietsen worden ‘kris, kras’ neergezet. Dit asociale gedrag roept irritatie op bij andere gebruikers van onze accommodatie. De veiligheid komt in het gedrang doordat hulpdiensten zoals brandweer, politie en ambulance ons in geval van nood niet goed meer kunnen bereiken. Als besturen van de verschillende VELO sportafdelingen kunnen we dat niet accepteren.

In het bestuur van de omnivereniging VELO hebben we dan ook verschillende afspraken gemaakt. In de maanden februari en maart gaan we mensen aanspreken op hun gedrag. Ook nemen we het initiatief naar de gemeente om te vragen om parkeervakken voor scooters aan te brengen binnen de afrastering van onze fietsenstalling. Onze parkeerplaats is publiekelijk toegankelijk. Op dit terrein is het “reglement verkeersregels en verkeerstekens” (RVV) van toepassing. Vanaf de maand april zullen we dan ook vragen aan de wijkagent om op handhaving van de verkeersregels actief toe te zien. Uiteraard hopen we dat het niet zover hoeft te komen.

VELO ligt tegenwoordig te midden van enkele woonwijken. Veel van onze leden wonen ook in deze wijken. Het gevolg van deze nabijheid is uiteraard dat als onze parkeerplaats onverhoopt vol is, er parkeerplekken gezocht gaan worden in deze woonwijken. Een van de “overloopplekken” is bijvoorbeeld de parkeerplaats achter het appartementencomplex aan het begin van de Prins Clausstraat. Ook de woonstraten van de wijken worden dan veelvuldig gebruikt. We willen u echter nadrukkelijk vragen om zorgvuldig om te gaan met de ruimte in deze wijken. Bewoners zijn gediend van een zorgvuldig gebruik van parkeerplaatsen en van een zorgvuldig omzien naar hun eigendommen.

Als we allemaal meewerken, houden we onze parkeerplaats overzichtelijk, behouden we een goede band met onze omgeving en blijft de bereikbaarheid voor hulpdiensten op orde. Mogen we een beroep op u doen? 

Gerard van Meurs

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken

Velo Handbalmarathon 2016

Op 19 en 20 maart 2016 organiseren we weer de altijd gezellige HANDBALMARATHON,

Het thema van dit jaar is HANDBALMARATHON GOES GLOBAL. Zet hem vast in je agenda, houd de VELO handbalsite in de gaten voor meer informatie en volg ons via onze Facebook pagina Velohandbalmarathon 2016 

Schrijf je vanaf nu in;

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en vermeld de teamnaam, eventueel jullie gewenste tegenstander en het tijdstip waarop jullie zouden willen spelen.(we beloven niks☺) Wacht niet te lang want vol = vol!!

De organisatie.

Afdrukken

Persbericht

Nieuwe trainer/coach VENECO VELO Handbal
 
Met spijt heeft het bestuur van VENECO VELO Handbal in goed onderling overleg met hoofdtrainer en coach Ferry Bakker de samenwerking met onmiddellijke ingang beëindigd. 
 
Het vertrek van Ferry laat diepe wonden binnen VENECO VELO na, want ondanks dat de onderlinge band met de club bijzonder goed en sterk is, is de chemie tussen speelsters en trainer verdwenen en met het uitblijven van de resultaten is een vertrek een spijtig gevolg.
 
Het bestuur van VENECO VELO Handbal heeft John Zuyderwijk (51) bereid gevonden om de training en het coachen van het VENECO VELO Dames 1 handbalteam voor de rest van het seizoen op zich te nemen. 
 
John is geen onbekende voor VENECO VELO en zet zich al jaren op een proactieve wijze in voor de handbal. Al jaren is hij de trainer/coach van het VENECO VELO Dames B1 jeugdteam. John zal zich de komende tijd uitsluitend richten op het eerste damesteam.
 
VENECO VELO Handbal wenst Ferry Bakker veel succes toe in zijn handbal carrière als coach en trainer en bedankt hem voor zijn inzet en kennis.
 
Jurgen Delneij
Voorzitter VENECO VELO Handbal