Clubnieuws

Afdrukken

VENÉCO VELO A2

Aan het begin van het seizoen is A2 in de nieuwe gesponsorde shirts van René Don Hoveniers gaan handballen, daarmee hebben we inmiddels menig A1 team verslagen. De eerste helft van de veldcompetitie is als “herfstkampioen” afgesloten mede door een zwaar bevochten 27-28 overwinning bij Verburch A1. In de zaalcompetitie zijn we in een felle strijd om de tweede plaats gewikkeld met Oliveo A1, waar we recent met 29-24 van wonnen. De teamfoto’s zijn gemaakt op het bedrijf van René Don Hoveniers waar we tevens een kijkje mochten nemen in de mooie showroom. We willen Martijn Poortvliet bedanken en hopen aan het eind van het veldseizoen samen de bloemetjes buiten te kunnen zetten.

De coaches Anita en Ron

 

Afdrukken

Een sponsor aan het woord: Multi Supplies

Multi Supplies B.V. is gespecialiseerd in etiketten en drukwerk en actief in verschillende sectoren in binnen- en buitenland. Vanuit twee vestigingen (Aalsmeer en het Westland) leveren wij tevens kantoorartikelen, kantoormachines, papier, relatiegeschenken en facilitaire producten. Daarnaast is op beide vestigingen een printshop voor etiketten aanwezig.
 
Multi Supplies in het Westland wordt gerund door Ron de Raaij en hij heeft 2 dochters bij Venéco Velo spelen. Na jarenlang de voetbaltak van Velo te ondersteund hebben zijn we nu dan ook trots ons steentje te kunnen bijdragen bij de handbal!
 
Multi Supplies profileert zich graag als totaal-leverancier. Een aanspreekpunt voor al uw benodigdheden.
 
Afdrukken

Vanuit de bestuurskamer

Het bestuur van VENÉCO VELO Handbal vergadert 1 keer per maand. Om u meer inzicht te geven in wat het bestuur zoal bespreekt houden wij u via deze rubriek maandelijks op de hoogte.

Bestuursvergadering januari/ februari 2017;

  • Toetreding tot het bestuur van Henk de Groot;
  • Gesprek met kandidaat Voorzitter;
  • Aanpassen beleid “niet”fluiten
  • Evaluatie selectiespelers
  • Sponsorzaken.
  • Kaderavond.