VELO, met 8 sporten, 2500 leden en een eigen acommodatie is een OMNI-sportvereniging waarbij vrijwilligers cruciaal zijn. Vele honderden mensen zijn wekelijks bezig om zowel het sportieve als het sociale aspect in goed banen te leiden. Van scheidsrechters tot kleedkamerbeheer, van bestuurder tot bardienst, van onderhoud tot trainers, VELO is trots op al deze vrijwilligers die het de 2500 leden en alle overige gebruikers van de accommodatie mogelijk maken hun favoriete sport te beoefenen of op een andere wijze het VELO-complex gebruiken.

Het voordeel van een vereniging als VELO is dat er voor potentiele vrijwilligers altijd wel een rol gevonden kan worden waarin men zijn of haar kwaliteiten vorm kan geven. Want, hoewel we gelukkig veel mensen hebben die een rol willen spelen bij VELO, we zijn continu op zoek naar versterking op allerlei vlak. Qua tijdsbesteding valt er altijd een mouw aan te passen of men nu een paar keer per jaar een taak wil doen of bij wijze van spreken dagelijks, alles is mogelijk en bespreekbaar.

Elke sportafdeling van VELO heeft een contactpersoon, u kunt deze vinden op de site van de betreffende vereniging.

Indien u meer algemene, dus niet specifiek sportgebonden, activiteiten wilt doen neemt u dan contact op met de secretaris van de OMNI (Secretaris.OMNI@velo.nl) of met de contactpersoon van de stichting die verantwoordelijk is voor de algehele exploitatie van het complex ( )

Adres

OMNI Sportvereniging VELO
Noordweg 26
2291 EE WATERINGEN
Tel.: 0174 292779
Fax.: 0174 297546

VELO Social

Oops, our twitter feed is unavailable right now. Follow us on Twitter