VELO talenten naar BVO's

28 juni 2017

VELO talenten naar BVO ( betaald Voetbal Organisatie)

In een periode dat de nieuwe jeugdselecties en overige teams worden samengesteld is het ook een mooi moment om stil te staan bij de VELO-jongens die onze vereniging verlaten om bij een BVO te gaan spelen.

Het goede keeperswerk dat Nigel Nieuwenhuijzen het afgelopen seizoen in JO11-3 heeft laten zien, is de scouts van ADO niet ontgaan. Na een aantal testtrainingen bij de betaald voetbalvereniging uit Den Haag, is Nigel aangenomen. Van harte gefeliciteerd Nigel!

Drie spelers van onze JO15-1 zijn ook opgevallen bij de betaalde voetbalverenigingen.

Jesse Janse gaat het komend seizoen zijn talenten laten zien bij Sparta. Nadat Jesse al eens in de jeugdopleiding van ADO heeft gespeeld, gaat hij nu in Rotterdam zijn geluk beproeven. Heel veel succes bij de Kasteel-club Jesse!

Atilla Agirman gaat zijn voetballoopbaan ook bij ADO in Den Haag vervolgen. De manier zoals Atilla zich heeft ontwikkeld is dus niet alleen door de VELO-mensen gezien. Atilla, we hopen dat je een mooie tijd krijgt bij ADO!

De vierde speler die we uitzwaaien maakt ook een fantastische stap. Aimen Achemlal gaat vanaf komend seizoen onderdeel uitmaken van de jeugdopleiding van AJAX. Nadat Aimen enkele jaren geleden over kwam van Quintus vervolgt Aimen zijn voetbalcarrière in Amsterdam. Een fantastische prestatie Aimen!

Bij deze willen we jullie namens alle VELO-leden heel veel succes en vooral plezier toewensen. We zullen jullie blijven volgen en hopen jullie nog regelmatig op ons sportpark te zien en luisteren graag naar jullie verhalen.

Jeugdbestuur VELO voetbal

Bericht geplaatst door: Jeugdvoorzitter VELO Voetbal

Foto's

VELO talenten naar BVO's