Afsluiting seizoen VELO zondag

26 juni 2017

Met een gezellige boottocht door het mooie Westland en aansluitend een BBQ heeft VELO (zondag) het seizoen afgesloten. Tijdens de BBQ nam trainer Albert van der Dussen nog even het woord. Hij blikte terug op de resultaten van VELO 1 en VELO 2. Beide teams hebben prima gepresteerd, haalden de nacompetitie maar konden helaas de gewenste promotie niet realiseren.

Hij dankte zijn stafleden (Ron Kouwenhoven, Matthew Simons, Raymond Mulder, Gerben Voois, Chris Molenaar, Piet Molenaar, Frits Rijsemus, Patrick But, Kees de Jongh en Connie Wubben) voor de prima medewerking en nodigde hen uit voor een gezellig etentje. Ook stond hij stil bij het vertrek van Brent Biesheuvel (naar FC ’s-Gravenzande), Roderick Meinema (naar Quick) en Srdjan Marinkovic (naar Leonidas) en gaf deze spelers een ingelijste actiefoto. Vorig seizoen ging Mitchell Weissenberg met de eer strijken maar dit seizoen werd Glenn van den Nieuwenhuijsen door de trainer aangewezen als de ‘Meest Waardevolle Speler’.

Ook aanvoerder Gerben Koop (VELO 1) had lovende woorden voor de stafleden en liet die woorden vergezeld gaan van de nodige presentjes. Yannick van Rossen (VELO 2) bedankte trainer Ron Kouwenhoven voor het mooie seizoen en de prima samenwerking.

Nu een paar weken welverdiende rust. Op 11 juli start de eerste trainingsperiode als voorbereiding op de wedstrijd van zaterdag 15 juli tegen VVV Venlo, volgend seizoen uitkomend in de Eredivisie. Daarna weer een rustperiode van ruim drie weken waarna de training wordt hervat op dinsdag 8 augustus. Op zondag 13 augustus direct al een pittige oefenwedstrijd tegen 3e divisionist Westlandia.

Bericht geplaatst door: Louis

Foto's

Afsluiting seizoen VELO zondag

Glenn van den Nieuwenhuijsen scorend tegen Quick 1888