VELO oogst bekers bij Haaglanden Voetbal Toernooi

11 juni 2017

Zaterdag 3 juni was het dan zover, de finales van het Haaglanden Voetbal Toernooi. VELO was goed vertegenwoordigd met 3 teams: JO9-1, JO11-1 en MO17-1.

Als eerste trad de JO9-1 aan tegen ODB. In een gelijk opgaande wedstrijd was VELO effectiever met als resultaat een 3-0 overwinning. Een geweldige prestatie nadat eerder dit seizoen ook al het WK in de zaal werd gewonnen. Klik hier voor het verslag op de site van Haaglanden Voetbal.

Direct nadat de JO9-1 was gehuldigd mocht de JO11-1 aan de slag. Wat zou er mooier zijn voor trainer Christiaan van Dam (komend seizoen jeugdtrainer bij profclub Excelsior Rotterdam) om afscheid te nemen met een beker. De spelers wisten wat ze moesten, er eentje meer scoren dan de tegenstander ‘s Gravenzande. De ploegen begonnen zenuwachtig aan de wedstrijd maar aan het eind van de eerste helft kreeg VELO grip op de wedstrijd wat helaas nog niet resulteerde in doelpunten. De 2e helft waren de zenuwen weg en scoorden VELO er lustig op los met als resultaat een 4-0 overwinning. Klik hier voor het verslag op de site van Haaglanden Voetbal.

2 bekers binnen, nog 1 finale te gaan. De meiden van MO17-1 speelden ’s middags tegen RKAVV. In tegenstelling tot de voorgaande 2 wedstrijden kwamen onze meiden met 2-0 achter, wat ook de ruststand zou zijn. Het zou toch niet net als in de competitie weer fout gaan. Gelukkig kregen de leiders Huub en Carla de meiden weer aan het voetballen met als resultaat een 4-3 overwinning. Klik hier voor het verslag op de site van Haaglanden Voetbal.

En of dit nog niet genoeg was wonnen de meiden van jong ADO Den Haag, met onze oud speelster Shanique Dessing in de basis, ook de beker door met 11-0 te winnen van RKAVV. Met 4 doelpunten van Shanique viel er hiermee nog meer te juichen voor alle VELO supporters die massaal het complex van SVC’08 wisten te vinden.

Alle spelers, begeleiders en supports gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

Haaglanden Voetbal en SVC’08 bedankt voor de geweldige organisatie!

Bericht geplaatst door: Jeugdvoorzitter VELO Voetbal

Foto's

VELO oogst bekers bij Haaglanden Voetbal Toernooi

VELO oogst bekers bij Haaglanden Voetbal Toernooi

VELO oogst bekers bij Haaglanden Voetbal Toernooi