3 Juni Goede Doelen Toernooi

23 mei 2017

Voor het tweede jaar op rij zet de meidenafdeling van VELO voetbal zich in voor anderen. Samen met de Girls Soccer Academy organiseert s.v. VELO op 3 juni het ‘Goede Doelen Toernooi’. Dit voetbaltoernooi voor meidenelftallen staat volledig in het teken van inzamelacties voor KiKa en CliniClowns.

Het is te prijzen dat de meidenafdeling van VELO voetbal, de vele vrijwilligers en de 36 andere meidenteams nu al allerlei acties voeren om zoveel mogelijk geld in te kunnen zamelen voor de goede doelen. Daarnaast zijn er ook op de dag zelf nog verschillende acties voor KiKa en de CliniClowns. Zo wordt er bijvoorbeeld aan elke toeschouwer, speelster en begeleider 1 euro entreegeld gevraagd, wat direct gedoneerd zal worden.

Dat op het toernooi de inzamelactie gepaard gaat met een hoog niveau blijkt wel uit de aanwezigheid van RSC Anderlecht O15. Dit maakt het ook voor de meiden leuk om zich op een hoog niveau te kunnen laten zien, iets waar de Girls Soccer Academy zich uitgebreid voor inzet. De prijzen van het toernooi zullen onder andere worden uitgereikt door 2 speelsters van ADO Den Haag.

Het toernooi vindt op 3 juni plaats op het sportcomplex van s.v. VELO. Voor meer informatie over het toernooi, over het inschrijven van een team én over het sponsoren van het evenement kunt u een mail sturen naar meisjes.voetbal@velo.nl. Kom 3 juni zelf langs op het sportcomplex om deze dag, samen met alle anderen tot een groots succes te maken!