Scoren voor de Club geslaagd !!

23 juni 2016

Het is al even geleden dat de actie Scoren voor de Club is begonnen. Deze actie had als doel om geld in te zamelen voor de jeugdvoetbal, zodat er nieuwe trainingsmaterialen aangeschaft en activiteiten georganiseerd kunnen worden.
Er zijn teams die ontzettend hun best hebben gedaan, maar helaas ook veel teams waar de opbrengst laag was. Al met al is er toch een mooi bedrag van € 2.800 euro opgehaald, waar de afdeling jeugdvoetbal van VELO heel blij mee is.
Zoals vermeld in de informatiebrief was er ook nog een beloning voor het team dat het meeste geld heeft opgehaald en twee prijzen voor de hoogst scorende leden.
De F1 heeft de teamprijs gewonnen; een volledig verzorgde barbecue. Deze prijs is enthousiast in ontvangst genomen tijdens het VELO jeugdtoernooi.
Dit team, de F1, heeft bijna € 400 euro opgehaald.
De winnende leden zijn uit de E1 Michiel de Mos (93 euro) en uit de D4 Dennis Klopmeijer (87 euro); zij hebben allebei een cadeaubon ontvangen van Barry van Heijningen (Dagelijks Bestuur Jeugd).

Naast deze toppers willen wij ook de leiders/trainers en de ouders die de jeugd hebben gemotiveerd bedanken en in het bijzonder Annet Middelveldt die als initiator door haar vasthoudendheid en super enthousiasme ervoor gezorgd heeft dat dit mooie resultaat bereikt is.
Richard Driessen Jeugdvoorzitter