VELO 1 Zat. kampioen?

03 mei 2016

Het had eigenlijk al moeten gebeuren. VELO had een ruime voorsprong opgebouwd en leek rechtstreeks af te steven op het kampioenschap in het eerste jaar in de 4e klasse KNVB. Helaas kwam er door allerlei omstandigheden wat zand in de goed draaiende motor en verdween de voorsprong als sneeuw voor de zon.

VELO heeft nu drie punten voorsprong op concurrent Duindorp SV maar wel een wedstrijd meer gespeeld. VELO speelt as. zaterdag zijn laatste wedstrijd thuis tegen RAS en Duindorp SV treedt thuis aan tegen PGS/Vogel. Als VELO wint en Duindorp SV morst punten, dan is VELO kampioen. Winnen beide teams deze wedstrijd dan moeten we nog een week wachten. VELO is dan al uitgespeeld en Duindorp SV moet dan uit nog voetballen tegen RAS.

Edwin Vurens en zijn mannen hopen natuurlijk dat veel supporters deze laatste wedstrijd van VELO zullen bezoeken en VELO komen aanmoedigen om deze drie punten te pakken. En als het as. zaterdag inderdaad gebeurt dan moet dat kampioenschap natuurlijk wel gevierd worden! Na de wedstrijd vinden er dan in de kantine de nodige festiviteiten plaats.