Laatste VELO Voetbal Nieuws

45) { $useNieuwsTitelHeader = substr($useNieuwsTitel, 0, 45); } else { $useNieuwsTitelHeader = $useNieuwsTitel; } echo "
\n"; echo "
\n"; if (isset($useNieuwsImage) && $useNieuwsImage <> "") { $thisNieuwsImage = $useNieuwsImage; } else { $thisNieuwsImage = "default_nieuws.gif"; } echo "
\n"; echo "

".$useNieuwsTitelHeader."

\n"; echo "
\n"; echo "
\n"; echo "
\n"; if (strlen($useNieuwsTitel) > 60) { $useNieuwsTitel = substr($useNieuwsTitel, 0, 60); } ?>

Velo gastheer zappsport

08 maart 2017

Op dinsdag 7 maart was VELO gastheer voor het jeugdprogramma ZappSport The Battle. Met hulp van de afdeling badminton is er een hele middag opname gemaakt bij VELO. 's Ochtends is de opnameploeg aan het werk geweest op de Pieter van der Plasschool. Daar werden via een stevige strijd twee teams geformeerd: 4 meisjes en 4 jongens bleven na een estafette over om 's mddags tegen elkaar te strijden. Na een training door een tweetal eerste teamleden van VELO Badminton, Jim Middelburg en Marleen Kuijpers werd de strijd tussen de jongens en meisjes gestart. Twee dubbelwedstrijden moesten er gewonnen worden om met de eer te strijken. En voor die eer werd keihard geknokt. Of de jongens of de meiden hebben gewonnen? Dat kun je zien op 1 april 2017. Het was in ieder geval een zeer leuke middag op VELO.

Bericht geplaatst door: Hans