Huren accommodatie

VELO Biedt meer dan alleen sport !

Het clubgebouw bestaat uit een gezellige kantine en prima vergaderfaciliteiten. Een deel van de kantine is via een wand af te scheiden. Op de eerste verdieping bevinden zich de vergaderruimtes. Deze zijn te huur voor bedrijven of organisaties die op zoek zijn naar een ruimte in een minder alledaagse omgeving.

Vergaderfaciliteiten

Vijf vergaderruimtes zijn beschikbaar. De grootste ruimte kan gebruikt worden door een groep van 25 tot 30 mensen. De andere vier ruimtes door 15 tot 20 mensen.
De ruimtes zijn per uur te huur of per dagdeel. De dagdelen zijn:

  • Van 08.00 uur tot 13.00 uur
  • Van 13.00 uur tot 18.00 uur
  • Van 18.00 uur tot 23.00 uur

De huur is afhankleijk van de gewenste ruimte, voor een dagdeel wordt 4x het uurtarief in rekening gebracht.

Uiteraard kan worden gezorgd voor koffie/thee of frisdrank arrangementen.

Vergaderarrangement

U kunt bij VELO een vergaderarrangement geheel afstemmen op uw wensen. Wilt u beschikken over één grote ruimte voor de gehele groep en aanvullend ook nog de gelegenheid hebben in kleine groepjes apart te vergaderen? Wij regelen dat graag voor u. Hetzelfde geldt voor aanvullende faciliteiten zoals een flip-over, een laptop met een beamer en een projectiescherm, of een drankje met een borrelhapje. Kortom, u maakt uw wensen kenbaar en wij regelen de invulling. De prijs voor een vergaderarrangement is op aanvraag verkrijgbaar.

Bedrijfsarrangement

Zoekt u een locatie voor uw jaarlijkse sportdag? Wij kunnen u veel bieden, ook activiteiten om teambuilding te bevorderen. Wilt u na afloop een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje? Ook dat organiseren wij graag voor u.

Informatie en reserveringen

Is uw belangstelling gewekt? Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met sportvereniging VELO 0174 29 27 79 of klik hier voor het aanvraag/infomatieformulier.