Commissies

VELO is een grote vereniging en heeft voor tal van functies vrijwilligers nodig. Zowel binnen elke afdeling maar zeker ook op OMNI niveau is het essentieel dat functies worden bezet door enthousiaste mensen. Zij bepalen immers voor een heel groot gedeelte het VELO gevoel.
Binnen de SEA zijn er een aantal groepen actief die ieder zijn eigen "werk" terrein hebben.
Hieronder een kleine beschrijving van de "werkzaamheden" van de diverse groepen en daar waar aanwezig zal ook het e-mail adres worden vermeld. Mocht er geen e-mail adres zijn dan kunt u het algemene e-mailadres gebruiken van de secretaris van de SEA :

Barcommissie

De barcommissie houdt zich bezig met de verkoop van eten en drinken in de kantine. Verder dragen ze ook zorg voor het reilen en zeilen in de keuken.

Bij grote evenementen, denk daar bij aan de Carnaval Ė Golden Earring - Holland Feest, zult ze ook daar achter de bar vinden.

Iets voor u stuur dan een mailtje naar de

Beheerders

Deze groep mensen treed op als gastheer/vrouw voor alle sporters en scheidsrechters die op ons complex actief willen zijn.

Zij zorgen voor de aansturing van kleedkamergebruik , beheren de kleedkamersleutels, voorziende sporters/scheidsrechters van limonade/thee. Niet onbelangrijk is het toezicht houden op het naleven van de gebruiksregels van kleedkamers/sporthal.

Interesse stuur dan een berichtje naar

Fondswerving

De fondswerving heeft een heel belangrijke rol vervult in de aanloop en tijdens naar de nieuwbouw. Er zullen echter, voor het draaiend houden van de accommodatie, zeker nog de nodige gelden moeten komen. Hiermee is dan ook de taak van deze groep bekend.

Wilt u deze groep versterken stuur dan een mailtje naar de .

ICT

Deze groep staat zeker nog veel werk te wachten. Ze houden zich bezig met alles wat te maken heeft met automatisering, audio, tv en telefonie. Ze hebben zorg voor o.a. website / narrow casting / het verstrekking van informatie via displays. Verder zit er in het apkket ook nog de toegangsbeveiliging middels camera's en elektronische sloten.

Kortom, veel werk. Heeft het uw interesse gewekt stuur dan een mauiltje naar .

FinanciŽn

Om de cijfers niet de zelfde kleur te laten krijgen als de balk hierboven, is er onder de penningmeester van de SEA een groep bezig met het toezicht houden op de juiste afhandeling van de financiŽn.

Deze taken bestaan, naast de afhandeling van de kantine administratie, uit financieel afhandelen van verhuur accommodatie , rapportages , verzekeringsaangelegenheden en personeelsadministratie.

Financieel onderlegt en wil je dit team versterken zend dan eem mailtje naar de .

Onderhoud

Nieuwbouw is natuurlijk leuk, maar tevens dient dan ook al gekeken te worden naar het onderhouden van het complex. Er is een groep die zich dagelijks bezighoud met onderhoudswerkzaamheden. Uiteraard wordt er door hen verbouwd en niet gemaakt. Hier geldt letterlijk dat vele handen licht werk maken. Dus heeft u overdag tijd dan kunt u bij deze groep de handjes uit de mouwen steken, een mailtje naar doet wonderen.

Schoonmaak

Ons complex beslaat heel wat vierkante meters en wordt intensief gebruikt. Er is een kleine groep die dagelijks de kantine, toilletten,vergaderruimten en kleedkamers schoonmaken. De sporthallen vragen ook om een wekelijkse ďnatteĒ schoonmaakbeurt, zoals ook het raamwerk daar vabn tijd tot tijd behoefte aan heeft.

Uiteraard zijn ook deze mensen blij met aanvulling. Heeft u, alleen of met een groepje,interesse om een onderdeel te adopteren, dan is een mailtje naar zeker voldoende.

Exploitatie accomodatie

Deze groep houdt zich bezig met planning en verhuur van de accommodatie. Dit geldt zowel voor het horecagedeelte als het sportgedeelte. Aanvragen komen veelal via de mail binnen. Er wordt gekeken of de gevraagde ruimte beschikbaar is. Zijn er aanvullende wensen (eten/drinken/faciliteiten o.i.d.) dan wordt er kontakt met de aanvrager opgenomen voor een eventuele nader overleg. Heeft dit uw interesse dan kunt u mailen naar .