Accommodatie

Het complex van de omni-sportvereniging VELO is gelegen aan de Noordweg 26 in Wateringen.

De sportaccommodatie van VELO bestaat uit 2 sporthallen die geschikt zijn voor allen gangbare zaalsporten, voor VELO zijn dat zaalvoetbal,zaalhandbal, badminton en volleybal, terwijl in de winter ook de zaalhockey hier voor 8 weken onderdak vindt.
Een 3de hal is speciaal voor de RyuHa (betekent vechtsport buiten Japan) biedt ruimte voor drie verschillende vecht- en verdedigingssporten aan: Ju Jutsu, Judo en Tang Soo Do.

De accommodatie buiten omvat 7 voetbalvelden waarvan er inmiddels 3 zijn voor zien van kunstgras. Redelijk uniek zijn ook de 2 kunstgras handbalvelden voor het veldhandbal. Deze velden worden gebruikt door onze afdelingen handbal en voetbal.

Op ons terrein bevinden zich ook Jeu de Boules banen, deze afdeling heeft thans de beschikking over acht buitenbanen en een overdekte en verwarmde accommodatie met negen binnenbanen, zodat er onder alle weersomstandigheden kan worden gespeeld.

Overigens worden er ook evenementen georganiseerd in een van de sporthallen, zoals Carnaval en optredens van bekende groepen (bv Golden Earring).

Ons horecagedeelte bestaat uit een kantine die indien nodig gesplist kan worden in 2 ruimtes. Op de eerste etage hebben we de beschikking over een aantal ruimtes zoals secretariaatkamer, bestuurskamer en een 5 tal zaaltjes. In een van deze zaaltje is gedurende de week een kinderopvang gevestigd.

uiten het gebruik door onze eigen afdelingen is huren ook mogelijk. (zie hiervoor onder Huren accommodatie).

Vaste gebruikers

BSO ZON
KBO Wateringen
Weightwatchers
Huiswerkbegeleiding
De Jolige Druif
Voetbalschool De Geer
Zuidhollandse Keeperschool