Laatste VELO OMNI Nieuws

Sponsor kliks

Sponsor kliks

27 juni 2016

  • De kern Wateringen beschikt over een bloeiend winkelbestand. Leden van VELO doen hun inkopen dan ook  vaak bij onze plaatselijke middenstand. De winkeliers verenigd in de Wateringse Ondernemersvereniging (WOV), proberen het winkelen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Inmiddels zijn de lantaarnpalen in de verschillende winkelstraten van de kern Wateringen voorzien van bloeiende ‘hanging baskets’. De straten zien er dan ook erg fleurig en gezellig uit. Voor ons winkelbestand is het belangrijk dat we blijven winkelen in deze voor ons zo vertrouwde omgeving. Alleen op deze wijze kan het winkelbestand op peil blijven of eventueel nog wat groeien.

 

  • De fysieke winkelervaring wordt echter steeds vaker afgewisseld met het doen van inkopen via internet.  Met enkele klikken is een aankoop vaak snel geregeld. Of het gekochte product voldoet aan de verwachting, wordt na thuisbezorging vastgesteld. Voldoet het product niet, dan is het ook weer snel teruggestuurd. Een groeiend aantal winkels  speelt in op deze verandering van de consument en heeft de verkoopfaciliteiten aangepast om klanten ook via internet tegemoet te komen. Het is dan ook de realiteit dat VELO-leden steeds vaker via internet inkopen doen.

 

  • Weet u, dat als u via internet tot een koop overgaat, VELO daar ook wijzer van kan worden? En het kost u geen cent extra. Wilt u weten hoe dat kan? Begin het surfen op internet met een bezoek aan de site van VELO (www.velo.nl). Klik vervolgens rechtsonder op de tekst ‘Sponsor gratis’. U komt dan op een startpagina van ‘Sponsor Kliks’. Via deze pagina kunt u de winkel van uw keuze bereiken om daarna tot een aankoop over te gaan. Als u vertrouwd bent met het doen van inkopen via internet, dan herkent u de stappen en gaat de rest vanzelf.

 

  • Kortom, als u artikelen koopt via internet dan kunt u VELO financieel ondersteunen. Het kost u geen cent extra. Probeer het eens en ondersteun uw geweldige vereniging VELO. Het is wellicht eenvoudiger dan u denkt

 


  • Gerard van Meurs

Bericht geplaatst door: Aad

OMNI Activiteiten

Geen data gevonden.