Wij nodigen u uit om op 15 maart 2018 samen stil te staan bij het feit dat de Omnivereniging VELO alweer 10 jaar bestaat, dat de nieuwbouw alweer 7 jaar geleden is geopend, dat de ledenaantallen almaar blijven groeien en dat VELO een bruisende vereniging is met een hoog sociaal gehalte.

Het wordt een gezellige en heuglijke avond met allemaal personen en bedrijven die VELO een warm hart toedragen en waarbij o.a. een inspirerende spreker, te weten Paul Smit, een onderdeel van de avond zal zijn.

Een heerlijk viergangen diner zal worden opgediend waarbij er een goed glas wijn zal worden geschonken. De door u gekochte couverts bevatten direct een deel sponsoring. Tijdens de tweede helft van de avond worden er kavels verkocht die belangeloos door de mensen en bedrijven beschikbaar zijn gesteld.

De opbrengst van de avond gaat gebruikt worden om te investeren in duurzaamheid. De verlichting in onze hallen en velden willen we vervangen door ledverlichting.

Een dergelijke investering is maatschappelijk gewenst en verantwoord en zal tevens leiden tot vermindering van onze kosten.

Wij heten u graag welkom op 15 maart in de feestelijk omgebouwde VELO sporthal.

Omnivereniging VELO

Adres

OMNI Sportvereniging VELO
Noordweg 26
2291 EE WATERINGEN
Tel.: 0174 292779
Fax.: 0174 297546

VELO Social

VELO zat. wint in derby tegen KMD https://t.co/MFInrNKUd2

RESPECT https://t.co/hBsd2CMyfy

Periodetitel voor VELO 2 (zon)? https://t.co/OmQi0MJFTP