Wie bij VELO koffie of thee besteld krijgt deze tegenwoordig geserveerd in een fris gekleurde beker. Alblas van Meurs sponsort voor de komende jaren deze bekers. Alblas van Meurs is een belastingadvies- en administratiekantoor voor het midden- en kleinbedrijf en particulieren en is gevestigd in Wateringen. Ook is er periodiek een spreekuur in Amstelveen, waar mede-eigenaar Gerard Alblas van origine vandaan komt. Compagnon Roel van Meurs is reeds jarenlang medewerker van Gerard en sinds 1 januari 2015 mede-eigenaar van Alblas van Meurs belastingadvies & administraties .

Zoals de bedrijfsnaam al weergeeft is Alblas van Meurs gespecialiseerd in belastingadvies. Daarnaast kunt u bij hen ook terecht voor aangifte erfbelasting, complete salarisadministratie en adviezen betreffende arbeidsrecht. Het predicaat Register Belastingadviseur staat garant voor de vakbekwaamheid in de fiscaliteit. Het klantenbestand van het team, dat bestaat uit 15 personen is zeer divers. Alle ondernemers in het midden- en kleinbedrijf kunnen bij Alblas van Meurs terecht. Door vergaande digitalisering kan de ondernemer geheel worden ontzorgt voor wat betreft hun administratie. Door maandelijkse managementrapportage en dagelijks inzicht in de cijfers kan de ondernemer op elk moment zijn bedrijf bijsturen.

Maatschappelijk is Alblas van Meurs zeer betrokken bij de Voedselbank Haaglanden, de administratie wordt kosteloos gevoerd en Gerard is penningmeester. Daarnaast wordt ook voor Zwembad de Waterman de administratie geheel kosteloos gevoerd. VELO voetbal en SV Honselersdijk worden ook ondersteund door Alblas van Meurs. Gerard is in zijn vrije tijd ook veel bij VELO te vinden: samen met René Bellekom is hij trainer/leider van de B3 Voetbal.

VELO is blij met de sponsoring door Alblas van Meurs en nodigt alle ondernemers geheel vrijblijvend uit om eens te komen brainstormen over zijn of haar bedrijf. Dit uiteraard onder het genot van een kopje koffie op de Turfschipper 92 te Wateringen. U kunt ook eerst even bellen: 0174-226221.

Voor meer informatie over Alblas van Meurs, klik hier voor de website.

Adres

OMNI Sportvereniging VELO
Noordweg 26
2291 EE WATERINGEN
Tel.: 0174 292779
Fax.: 0174 297546

VELO Social

VELO (zon) pakt verdiend 1e overwinning https://t.co/xQ35aoM0Ah

VELO 1 (zat) wint en pakt 1e periodetitel https://t.co/bSkk4r4trs

VELO (zon) pakt verdiend 1e overwinning https://t.co/KZJwE9RwjZ https://t.co/064b6nbo9o