BIW WESTLAND bij VELO WATERINGEN

Waar scholieren leren leren

Wij bieden Wateringse (& uit omstreken) middelbare scholieren drie uur per middag, intensieve ondersteuning, professionele begeleiding in een sfeervolle ruimte.

Sinds enkele jaren wordt er iedere dinsdag en donderdag van 14.30-17.30 u intensieve huiswerkbegeleiding geboden bij sportcomplex VELO.
Een groeiend aantal leerlingen blijkt behoefte te hebben aan ondersteuning gedurende hun schoolloopbaan. Dit zijn met name leerlingen met dyslexie, ADHD, ADD, een bepaalde vorm van autisme en de hoog intelligente leerlingen. Daarnaast is er een categorie leerlingen die beter presteren op school als ze een steuntje in de rug krijgen en dit als prettig ervaren.
Middelbare scholieren komen uit school naar VELO om daar onder professionele begeleiding hulp te krijgen bij hun huiswerk. Ze worden opgevangen in een huiselijke omgeving en krijgen iets te drinken en te eten. Vervolgens wordt met ieder kind individueel het huiswerk gepland, de vorderingen besproken en overlegd hoe dit het beste kan worden aangepakt. Leerlingen gaan zelfstandig aan het werk en daarbij krijgen ze leerstofinhoudelijke ondersteuning, het huiswerk wordt besproken en overhoord. Indien wenselijk worden er samenvattingen of mindmaps met hen gemaakt. Het doel van deze persoonlijke aanpak is dat leerlingen goede resultaten behalen en uiteindelijk in staat zijn hun huiswerk zelfstandig te organiseren.
VELO en BIW zien heel graag blije leerlingen en tevreden ouders!

Voor meer informatie kunt u hier doorklikken naar de website van BIW Westland.

Adres

OMNI Sportvereniging VELO
Noordweg 26
2291 EE WATERINGEN
Tel.: 0174 292779
Fax.: 0174 297546

VELO Social

Team indelingen voor VELO Meisjes https://t.co/y95e6XODL5 https://t.co/4suUc6jvi9

Competitie-indeling VELO 1 https://t.co/yrer8FhEsu

Team indeling VELO Jeugd https://t.co/Eidh3xffUV https://t.co/XC2vybSj48