Clubnieuws

Rabobank Clubkas Campagne

Ook dit jaar heeft VENECO VELO handbal weer een mooi bedrag ontvangen van de Rabobank.

€ 684,--

Namens alle handballeden, bedankt voor het stemmen.

Wil je volgend jaar ook je stem geven aan VENECO VELO handbal en je hebt een rekening bij de Rabobank, kijk dan eens op deze site: http://www.rabobank.nl/bedrijven/servicemenu/leden/aanbiedingen/

Het lidmaatschap is gratis en er zijn allerlei aanbiedingen waar je van kunt profiteren.

Nieuwe voorzitter VENECO VELO Handbal

Jurgen Delneij is tijdens de afgelopen bestuursvergadering van handbalvereniging VENECO VELO tot  nieuwe voorzitter gekozen. Hij volgt hiermee Max Molleman op die eerder al had aangegeven aan het einde van het seizoen  te zullen stoppen.

Jurgen (40) is sinds enige tijd actief als kaderlid binnen de Wateringse handbalvereniging en is, vorige maand tijdens een bijzondere Algemene Leden Vergadering,  tesamen met een aantal anderen formeel  als bestuurslid gekozen. VENECO VELO heeft hiermee opnieuw een sterk bestuur dat de vereniging de komende jaren zal gaan leiden.

Over VENECO VELO Handbal

VENECO VELO Handbal is met ruim 350 leden al jaren actief in Wateringen. De vereniging speelt zowel in Dames als Heren handbal voor alle leeftijden. VENECO VELO Handbal staat voor plezier en kenmerkt zichzelf als de leukste vereniging van het Westland. Het bewijs is de jarenlange succesvolle talentontwikkeling enerzijds en de grote hoeveelheid activiteiten naast de handbal anderzijds. Met twee sporthallen en twee unieke kunstgrasvelden is VENECO VELO Handbal een vooruitstrevende vereniging met oog voor vernieuwing.

VENECO VELO Handbal is onderdeel van VELO Omni. Deze overkoepelende vereniging biedt meerdere sportmogelijkheden aan onder één dak. De totale VELO Omni bestaat uit acht verschillende disciplines van dammen, via voetbal tot Ryu Ha en telt zo’n 3000 leden en beschikt over een uitgebreide eigen accommodatie in Wateringen.

Uitslag sponsorloop kampioenen VENECO VELO A2

De meiden van A2 hebben zondag 15 maart overheerlijke stukjes taart en cake in de kantine verkocht ten bate van het internationale Paastoernooi in Sint Truiden. Nadat de meeste lekkernijen waren verkocht, al ging Suus vrolijk door, stond de laatste zaalwedstrijd tegen TOGB A1 op het programma die ruimschoots met 33-11 werd gewonnen waarmee een gedeelde koppositie met Foreholte A1 werd bereikt; beide 20 punten en een doelsaldo van + 142 alleen had Foreholte 1 wedstrijd minder gespeeld. Aan het eind van de middag klonk het startschot van de sponsorloop; na een half uur hardlopen, aangemoedigd door enthousiaste ouders en een aantal heren senioren, werden de rondjes van de 10 meiden opgeteld en kwamen ze uit op 332 rondjes. Ron van Vianen zat er met 333 rondjes het dichtst bij en is de winnaar geworden van de Scrumpy bon, van harte gefeliciteerd. We willen iedereen bedanken die ons heeft gesponsord middels een bijdrage aan de lekkernijen of de sponsorloop, tevens de SEA voor de medewerking aan de taartverkoop in de kantine. Zondagochtend 10:30 uur zijn onze coaches de wedstrijd Savosa A1 – Foreholte A1 gaan kijken, bij winst van Savosa zouden we op doelsaldo kampioen worden dus zaten ze met klamme handjes in het hoekje op de tribune in Barendrecht. Na een 14-14 ruststand liep Savosa uit naar 19-16 maar Foreholte trok de stand 7 minuten voor tijd weer op gelijke hoogte 22-22. Het slotoffensief was tot grote vreugde van ons voor Savosa, de 27-23 overwinning betekende dat wij op doelsaldo kampioen zijn geworden !!!! Volgende week starten we de tweede helft van de buitencompetitie, waarin we een gedeelde koppositie met Schipluiden A1 en Westlandia A1 verdedigen, met een uitwedstrijd tegen Verburch A1; daarna zullen we een plaatsje nemen op de alom bekende kampioenstafel. Onze train(st)ers Richard, Eugene en Josine hebben ons conditioneel, fysiek en handballend sterker en beter gemaakt waardoor we met ons jonge team tot deze zeer knappe prestatie konden komen.

De trotse groetjes van A2.