Clubnieuws

Nieuwe trainer/coach VENECO VELO Handbal

Met spijt heeft het bestuur van VENECO VELO Handbal in goed onderling overleg met hoofdtrainer en coach Ferry Bakker de samenwerking met onmiddellijke ingang beëindigd.

Het vertrek van Ferry laat diepe wonden binnen VENECO VELO na, want ondanks dat de onderlinge band met de club bijzonder goed en sterk is, is de chemie tussen speelsters en trainer verdwenen en met het uitblijven van de resultaten is een vertrek een spijtig gevolg.

Het bestuur van VENECO VELO Handbal heeft John Zuyderwijk (51) bereid gevonden om de training en het coachen van het VENECO VELO Dames 1 handbalteam voor de rest van het seizoen op zich te nemen.

John is geen onbekende voor VENECO VELO en zet zich al jaren op een proactieve wijze in voor de handbal. Al jaren is hij de trainer/coach van het VENECO VELO Dames B1 jeugdteam. John zal zich de komende tijd uitsluitend richten op het eerste damesteam.

VENECO VELO Handbal wenst Ferry Bakker veel succes toe in zijn handbal carrière als coach en trainer en bedankt hem voor zijn inzet en kennis.

Jurgen Delneij
Voorzitter VENECO VELO Handbal

Foto's Playbackshow 2015

Het mocht even duren, maar het was dan ook een heel uitzoek werk. De foto's van de Playbackshow 2015 staan online.

Via onderstaande link ( opent in een apart venster) kun je ze bekijken, veel plezier.

VENECO VELO Playbackshow 2015

Workshop speelwijze E-jeugd

Op zaterdag 13 juni om 15.30 uur is er bij HV Quintus is er een workshop over de nieuwe speelwijze bij de E-jeugd. Verschillende betrokkenen, zoals het bestuurlijk en organisatorisch kader, trainers, begeleiders, scheidsrechters en ook ouders van de kinderen zijn welkom. Inschrijven kan door (dit formulier)  in te vullen.

Komend seizoen zullen de eerste wijzigingen bij de E-jeugd van toepassing zijn. Wij willen jullie hiervoor verwijzen naar onderstaande link.http://www.handbal.nl/handbalvormen/jeugdhandbal/e-jeugd/

Om de nieuwe speelwijze bij de E-jeugd zo goed mogelijk uit te leggen aan alle betrokkenen organiseert het NHV de komende maanden (voorjaar en najaar 2015) workhops/clinics door het hele land. Deze duren ca. 1,5 uur en bestaan uit 3 onderdelen:

1. Uitleg over de nieuwe speelwijze d.m.v. een presentatie met filmpje
  2. Training voor de E-jeugd met verschillende, passende spelvormen