Clubnieuws

Beste leden en sponsoren.

Hierbij laten wij u weten dat per 21-11-2016 onze voorzitter, Dhr. Jurgen Delneij, vanwege privéomstandigheden met onmiddellijke ingang zijn werkzaamheden als voorzitter van VENÉCO VELO Handbal heeft beëindigd.

Het overgebleven bestuur betreurt zijn beslissing maar wil Jurgen danken voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Onder zijn voorzitterschap zijn er grote stappen gemaakt binnen VELO Omni maar in het bijzonder binnen VENÉCO VELO Handbal.

Belangrijke mededeling HV Ventura

Handbalvereniging Ventura uit Schiedam, heeft op 8 oktober 2016 het nieuwe sportcomplex betrokken op het Sportpark Willem Alexander – Zoomweg 2 – 3123EP Schiedam.
Op dit complex heeft Ventura, 2 verharde handbal velden en een Sporthal.
Deze accommodatie is te bereiken via Churchillweg-Mozartlaan- Brederoweg links aanhouden, volgen naar Zoomweg, aan het einde is het Sportpark.

De Gemeente Schiedam – afdeling Sportzaken verbiedt echter in alle Sportzalen en Sporthallen het gebruik van alle soorten klevende middelen (HARS), en heeft alle betrokkenen zaalbeheerders opdracht gegeven, de sportactiviteit direct te staken/beëindigen bij overtreding hiervan en alle
hieruit voortvloeiende kosten door te berekenen aan de “over tredende  partij”.

Volgens de NHV regels is dit toegestaan en om alle teams enigszins tegemoet te komen, hebben wij 10 nieuwe heren senioren en 10 nieuwe dames senioren ballen gekocht, om de teams die wel met klevende middelen (HARS) mogen trainen en spelen in hun thuishal, in bruikleen deze ballen ter beschikking te stellen ter voorbereiding van de wedstrijd.

In opdracht van het Bestuur en namens de TC van HV Ventura - Schiedam

Kunstgrasvelden

Beste leden,

Naar aanleiding van de uitzending van het TV programma Zembla van afgelopen week is er in de maatschappij onrust ontstaan m.b.t. het spelen op kunstgrasvelden.
Enkele kunstgrasvelden zijn ingestrooid met vermalen autobanden (het zogenaamde SBR).

Als bestuur willen wij u graag laten weten dat deze problematiek bij onze kunstgrashandbalvelden niet aan de orde is. Onze handbalvelden zijn ingestrooid met zand en daarop kan veilig worden getraind en gespeeld.

Hopende hiermee iedereen voldoende te hebben geïnformeerd