Clubnieuws

Pietentraining Veneco Velo Handbal

Ook dit jaar bezocht Sint de speciale pietentraining voor alle F-jes van Veneco Velo.

Er waren 4 hele enthousiaste pieten bij, die gezellig met alle spelletjes mee speelden. Na afloop sprak Sint in de kantine alle teams persoonlijk toe. Hij was heel goed op de hoogte van
alle bijzonder- en gekkigheden van de teams. Alle kinderen kregen echte cheerleader pompons vol glitters om bijvoorbeeld dames 1 te kunnen aanmoedigen.

Niet alleen werden de kinderen verrast. Ook de trainers kregen uit handen van de Sint mooie cadeaus voor alle teams. Die materialen zijn door alle leden bij elkaar gebracht tijdens de
sponsorloop. De volgende materialen zijn aangeschaft voor de trainingen: Lintjes, hesjes, balanceer tollen, een shooting wall (gatendoek voor in het doel), pylonen met stokken erop voor een betere coördinatie en conditie en hoepels voor het verbeteren van het voetenwerk. Laten we er met z'n allen voor zorgen dat de materialen lang gebruikt kunnen worden door onze leden.

Bij deze willen we de Sint en pieten danken voor hun bezoek. Ook dank aan de activiteitencommissie, alle trainers (dat zijn er veel!) en de ouders die geholpen hebben om de zaal en kantine in een
oogwenk netjes op te ruimen.

Beste leden en sponsoren.

Hierbij laten wij u weten dat per 21-11-2016 onze voorzitter, Dhr. Jurgen Delneij, vanwege privéomstandigheden met onmiddellijke ingang zijn werkzaamheden als voorzitter van VENÉCO VELO Handbal heeft beëindigd.

Het overgebleven bestuur betreurt zijn beslissing maar wil Jurgen danken voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Onder zijn voorzitterschap zijn er grote stappen gemaakt binnen VELO Omni maar in het bijzonder binnen VENÉCO VELO Handbal.

Belangrijke mededeling HV Ventura

Handbalvereniging Ventura uit Schiedam, heeft op 8 oktober 2016 het nieuwe sportcomplex betrokken op het Sportpark Willem Alexander – Zoomweg 2 – 3123EP Schiedam.
Op dit complex heeft Ventura, 2 verharde handbal velden en een Sporthal.
Deze accommodatie is te bereiken via Churchillweg-Mozartlaan- Brederoweg links aanhouden, volgen naar Zoomweg, aan het einde is het Sportpark.

De Gemeente Schiedam – afdeling Sportzaken verbiedt echter in alle Sportzalen en Sporthallen het gebruik van alle soorten klevende middelen (HARS), en heeft alle betrokkenen zaalbeheerders opdracht gegeven, de sportactiviteit direct te staken/beëindigen bij overtreding hiervan en alle
hieruit voortvloeiende kosten door te berekenen aan de “over tredende  partij”.

Volgens de NHV regels is dit toegestaan en om alle teams enigszins tegemoet te komen, hebben wij 10 nieuwe heren senioren en 10 nieuwe dames senioren ballen gekocht, om de teams die wel met klevende middelen (HARS) mogen trainen en spelen in hun thuishal, in bruikleen deze ballen ter beschikking te stellen ter voorbereiding van de wedstrijd.

In opdracht van het Bestuur en namens de TC van HV Ventura - Schiedam