Clubnieuws

Afdrukken

Vanuit de bestuurskamer

Het bestuur van VENÉCO VELO Handbal vergadert 1 keer per maand. Om u meer inzicht te geven in wat het bestuur zoal bespreekt houden wij u via deze rubriek maandelijks op de hoogte.

Bestuursvergadering mei 2017;

  • Vrijwilligersbeleid.
  • Opbrengst Vriendenloterij.
  • Scheidsrechtersproblematiek.
  • Technischbeleid.
Afdrukken

Nieuwe A trainer VENÉCO VELO

Met ingang van seizoen 2017/2018 zal Paul van Dijk de A selectie van VENÉCO VELO gaan trainen.

Van Dijk wordt ook coach van de A1 dat, komend seizoen, zal uitkomen in de nieuwe landelijke jeugddivisie. 

Paul is geen onbekende in de handbalwereld en ook niet voor VENÉCO VELO.

Bij Velo is Van Dijk hoofdtrainer geweest van de Dames selectie in de periode 2010-2013.

Ook is hij oa trainer geweest bij Hellas, EHC en Foreholte.

Afdrukken

VENÉCO verlengt zijn contract met 4 jaar

Op zondag 2 april 2017, voor de laatste thuiswedstrijd van onze Dames 1, hebben Wilbert Nederpelt van VENÉCO en Bianca Koelemij van VELO Handbal het nieuwe sponsorcontract ondertekend.

VENÉCO verlengt zijn contract met 4 jaar. Het bestuur van VENÉCO VELO is apetrots en zeer verheugd met de verlenging van het contract. Door de ondertekening van nog eens 4 jaar VENÉCO VELO kan het bestuur de financiële bal rond blijven
spelen, heeft de jeugd de toekomst en houdt de vereniging zijn scoringsdrift, maar bovenal kunnen alle 400 leden elke week weer plezier beleven aan hun sport bij de gezelligste handbalvereniging van Nederland! VENÉCO en VELO blijven de komende 4 jaren samenwerken in een sfeer die gekenmerkt wordt door
sportiviteit, respect, openheid, integriteit en maatschappelijke betrokkenheid. Waarden die het ICT bedrijf en de handbalvereniging van harte delen VENÉCO en VELO willen blijven ‘scoren’!